02-06-2013, 03:48 PM
(02-06-2013, 02:58 AM)'sheida kurdi' نوشته: سلام
من فارغ التحصیل دندانپزشکی از دانشگاه تهران هستم،می خوام برای گرفتن تخصص در رشته جراحی فک و صورت به آلمان برم،خیلی ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید،آیا امکان گرفتن بورسیه وجود داره برای من ؟؟؟
دروود بر شما خانم دکتر!! ضمن خوش امدگویی به شما
ابتدا اگر فرصت دارید کلیه تاپیک رو ملاحظه بفرمایید ، ضمن اینکه شما از معدل و سطح اشنایی با زبان المانی رو هم عرض نکردید.
ابتدا اگر فرصت دارید کلیه تاپیک رو ملاحظه بفرمایید ، ضمن اینکه شما از معدل و سطح اشنایی با زبان المانی رو هم عرض نکردید.
اینکه شما دروه زبان رو بگذرونید هم دلیل بر این نیست که 100% پذیرش میگیرید.رشته های پزشکی در آلمان پرطرفدار هستن و حتی اگه نمره های پیش دانشگاهی و دبیرستانتون خوب باشه ممکن است شما رو تو لیست انتظار بزارن که این لیست انتظار ممکنه تا 10 نیم سال تحصیلی یعنی 5 سال طول بکشه.چون دانشگاههای آلمان برای رشته های پزشکی فقظ 8% ظرفیت رو به دانشجویان خارجی تعلق میدن.پس کلا اینکه بخواید وقتتون و هزینتون رو تو این زمینه متمرکز کنید یه امر ریسکی هست. از مهمترین شرایط اقدام برای تخصص :
1- داشتن مدرک زبان آلمانی در حد (B2) و 2- اخذ پذیرش از کلینیک یا دانشگاه پزشکی در آلمان هست (که خودش مراحل خاصی داره).
ازاد اندیش باشی
1- داشتن مدرک زبان آلمانی در حد (B2) و 2- اخذ پذیرش از کلینیک یا دانشگاه پزشکی در آلمان هست (که خودش مراحل خاصی داره).
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public