(02-06-2013, 09:34 PM)'محمد10' نوشته: سلام اقا بابک
اقا بابک یه خونه معمولی و دانشجویی تو بوستون یا شهر های دیگه امریکا که دانشگاه های خوب دارن کرایش چقدره برا دونفر؟
اقا بابک من حساب کردم که مقدار شهریه تو دانشگاه های امریکا حدودا سالیانه بین 10000 تا 24000 دلاره اما حقوق که از طریق فاند میدن حتی اگه حد اکثرشا که تقریبا2000 دلاره حتی برای شهریه ام کافی نیست چه برسه به خرج و مخارج لطف می کنید بفرمایید که چجوریه؟
ممنون
دوست من، اجاره بهای خونه ها در شهرهای مختلف امریکا هم مثل سایر دنیا، از شهری به شهری دیگر متفاوت است، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، میتونید این تاپیک رو مطالعه کنید. همون طور که در اینجا هم اشاره شده، شما اگر فاند دریافت کنید، معمولا به این صورت خواهد بود که از پرداخت شهریه هر ترم معاف خواهید بود. ضمن اینکه پیشنهاد میکنم، قبل از طرح پرسش، سوالتون رو در فروم جستجو کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.