04-06-2013, 02:49 PM
(04-06-2013, 12:15 PM)'zahya' نوشته: با سلام به آقا امین عزیز..
من برخلاف همه که آرزو دارند بهترین دانشگاههای کانادا تحصیل کنند من ترجیح میدهم یه دانشگاه سطح پایینتر برای دکترا اقدام کنم. اما 2 تا سوال دارم؟؟
1- اگر بتونم از یه دانشگاه رده پایین در کانادا پذیرش بگیرم، بعدا چه مشکلاتی پیش خواهد آمد؟؟ (وزارت علوم...)
2- یکی از استادهایی که با ایشون تماس برقرار کردم، فکر کرده من برای post doctمیخوام اقدام کنم وکلی کارهاشو برام فرستاده، حالا من چه پاسخی بدم؟؟
ممنون به خاطر وقتی که برای ما میگذارید.
درود دوست خوبم
همیشه دوستان با تجربه در امر پذیرش بهمون پیشنهاد دادند که دانشگاه های مختلف از همه رنکی در سبد اپلای قراردهیم.
1-بستگی داره چقدر ردش پایین باشه. اگه جزو لیست های مورد تأیید وزارت علوم نباشه، بالطبع اجازه معافیت تحصیلی برای ارائه وثیقه نخواهند داد و همچنین ارز مبادله ای هم دریافت نخواهید نمود.
البته این نکته را باید خدمتتون اشاره کنم که می تونید به وزارت علوم مراجعه فرمایید و درخواست کمسیون کنید برای اینکه اون دانشگاه مد نظر را بررسی کنند.
2-خیلی مودبانه ولی صریح براشون توضیح بدهید که قصدتون دکتری هست نه پس داک.
همیشه دوستان با تجربه در امر پذیرش بهمون پیشنهاد دادند که دانشگاه های مختلف از همه رنکی در سبد اپلای قراردهیم.
1-بستگی داره چقدر ردش پایین باشه. اگه جزو لیست های مورد تأیید وزارت علوم نباشه، بالطبع اجازه معافیت تحصیلی برای ارائه وثیقه نخواهند داد و همچنین ارز مبادله ای هم دریافت نخواهید نمود.
البته این نکته را باید خدمتتون اشاره کنم که می تونید به وزارت علوم مراجعه فرمایید و درخواست کمسیون کنید برای اینکه اون دانشگاه مد نظر را بررسی کنند.
2-خیلی مودبانه ولی صریح براشون توضیح بدهید که قصدتون دکتری هست نه پس داک.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.