04-06-2013, 08:37 PM
(04-06-2013, 08:29 PM)'neginjoon' نوشته: سلام دوستان من به وبسایت جدید مراجعه کردم و اطلاعات رو خوندم برای پرداخت هزینه سفارت کارت اعتباری ندارم پرداخت حضوریش به چه صورت هست؟ این emarates post که اسم برده چی هست ؟ بانکه؟ میشه اول وقت بگیرم وقت ضروری و بعدش پول ریخت؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
تا جایی که من اطلاع دارم، شما تا پرداخت رو انجام ندهید، هیچ وقتی برای شما فیکس نخواهد شد و حتی تمامی وقت های آزاد رو نمیتونید ببینید. پرداخت حضوری هم تا جایی که اطلاع دارم، فقط در مورد سفارت هایی که در این سیستم وقت گیری نیستند (مثل عشق آباد، تاشکند و...) امکان پذیره. برای پرداخت هزینه مصاحبه میتونید از شرکت های پرداخت کمک بگیرید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.