08-06-2013, 09:46 PM
(08-06-2013, 05:33 PM)'mahdigh13' نوشته: سلام . این اطلاعات منه ولی فوق رو 9 ترمه تموم کردم. البته استاد راهنمای فوق لیسانسم، استاد تمام هستن و تو زمینه کاری خودشون نسبتاً شناخته شده ان. تز ارشدم، 2 تا ایده قوی داشت که کاملاً Novelty درش بود. مقالات بین المللی و ژورنالام مربوط به همون دوره سنوات هستن که چاپ شدن.
لیسانس علوم کامپیوتر از دانشگاه سراسری با معدل 15.5
فوق لیسانس شبکه کامپیوتری از دانشگاه آزاد با معدل 16.4
زبان IELTS 6.5
مقالات: 8 تا کنفرانس داخلی - 2 تا کنفرانس بین المللی IEEE - یه کنفرانس بین المللی ISI Proceeding - یه ژورنال ISC - یه ژورنال بین المللی
1 سال سابقه دستیار استاد در دوره لیسانس
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد (هنوز ادامه داره)
1 سال و 2 ماه سابقه کار مرتبط (هنوز ادامه داره)
دوست عزیز، رزومه شما در زمینه سابقه کار، تحقیق و مقالات خوب هست و در زمینه معدل ها، و نمره زبان معمولی هست. نمره زبان تون برای بعضی جاها ممکنه کافی نباشه، ولی برای اکثر جاها کافی است. معدل هاتون هم فکر می کنم مینیمم اکثر دانشگاه ها رو بیاره، ولی خب معدل های بالایی به حساب نمیاد. بنابراین شما باید بیشتر روی سابقه کار خوب و مقالات تون تکیه کنید. اگر بتونید نمره بالایی در GRE بیارید فکر می کنم شانس تون برای آمریکا بالا باشه. برای بقیه کشورها هم تقریباً برای همه شون می تونید شانس تون رو امتحان کنید، ولی چون معدل هاتون خیلی بالا نیست، فکر کنم برای کانادا شانس تون کمتر باشه. با استادا در کشورهای مختلف تماس بگیرید و ببینید وضعیت تون چطوره. در ضمن بهتره یه دلیل قانع کننده برای استادایی که ممکنه از شما دلیل طولانی شدن درس تون رو بپرسند داشته باشید... در کل فکر نمی کنم این طولانی شدن درس بتونه برای کمیته پذیرش به خودی خود مشکل ساز باشه. اونها بیشتر به معدل، نمرات آزمون ها و مقالات و غیره توجه می کنند. موفق باشید.