09-06-2013, 02:52 PM
(09-06-2013, 02:40 PM)'ahmadrzr' نوشته: خیلی ممنون از جوابتون، یه سوال دیگه داشتم
من دیشب تو سایت USVISA-INFO به این مرحله رسیدم که
1) مشخصات خودم و همسرم رو به عنوان همراه وارد کردم
2) مشخصات DS-160 هر دومون رو وارد کردم
3) SEVIS ID هر دوتامون رو وارد کردم
بعد تو صفحه امکان انتخاب بین 160 دلار و معادل پول ارمنستان رو نشون داد که من جلوتر نرفتم
با توجه به اینکه الان نمی تونم وارد سایت بشم، می خواستم ار یکی از دوستام خارج ایران بخوام ادامه کار رو انجام بده، امکانش هست توضیح بدین بعد از این مرحله چه مراحل دیگه ای وجود داره که من دوستمو راهنمایی کنم ( ایشون خیلی به روال ویزای آمریکا وارد نیست و من باید با تمام جزئیات براشون توضیح بدم)
خیلی ممنون
مرحله بعد از انتخاب واحد پول، ارجاع به صفحه پرداخت، جهت وارد کردن مشخصات کارت اعتباری و ... است و بعدش هم یک صفحه تائید (confirmation) ظاهر میشه و البته یک ایمیل تائید پرداخت هم به آدرس ایمیلی که در پروفایلتون وارد کردید، ارسال خواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.