10-06-2013, 11:16 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2013, 11:19 PM توسط akbar_saeedi.)
(27-05-2013, 07:22 PM)'nasser86' نوشته: سلام.من در حال گرفتن پذیرش. و تا آخرای خرداد 92 کارام تموم میشه .اگه دفترچه رو آخرای خرداد یا اول تیر پست کنم ، شهریور اعزامم ؟خیلی برایم مهمه که شهریور اعزام بشم
سلام خب نظر قطعی ک نمیشه داد..ولی آخرای خرداد بهتر از تیره ک یهو 1/8 نیفتی...هرچند من خودم 20 تیر پست کردم 1/6 اعزامم خورد ک خوش شانسی بود چون خیلیا 1/8 خورده بودن..وای خدای من ..جالبه داره 1 سال ما پر میشه!!! یادش بخیر همین سوالارو مث شما میپرسیدم
ی چیزی ک برام جالبه ...اومدم این وضعیت مدیریت ارتش و آمادگی و سطح آموزش..رو دیدم همیشه با خودم میگم یا ما دشمن نداریم یا دشمنا کله شون ایراد داره یا این خدایی ک آقایون میگن خودش یک تنه مملکتو نگه داشته...نمیخوام بگم ارتشمون سیب زمینیه ها ولی خب یجوریه...انگار 100 سالی هس آپدیت....ولش کن بابا..سپاه ک هست..
سپاس
ی چیزی ک برام جالبه ...اومدم این وضعیت مدیریت ارتش و آمادگی و سطح آموزش..رو دیدم همیشه با خودم میگم یا ما دشمن نداریم یا دشمنا کله شون ایراد داره یا این خدایی ک آقایون میگن خودش یک تنه مملکتو نگه داشته...نمیخوام بگم ارتشمون سیب زمینیه ها ولی خب یجوریه...انگار 100 سالی هس آپدیت....ولش کن بابا..سپاه ک هست..
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی