11-06-2013, 11:16 AM
حرفای نسیم جان کاملا درسته
من یک مطلبی هم اضافه کنم اینکه اگه شما یک نفرباشید که حتما باید حضور پیدا کنید برای ارائه-اما اگه از قبل با مدبر برگزار کننده کنفرانس صحبت کنید و بگید که نمیتونین بیاین احتمال اینکه قبول کنن هست-من یکی از دوستانم برای ایتالیا فرستاده بود و با آنها هماهنگ کرد نرفت -
یک راه دیگه هم که هست اینه که چند نفری همکاری کنین-و هزینه ها کمتر بشه-ولی من تا حالا ندیدم استادی هزینه رو تقبل کنه اگر دارید با استاد همکاری میکنید-در مورد من که تا حالا پیش نیامده
من یک مطلبی هم اضافه کنم اینکه اگه شما یک نفرباشید که حتما باید حضور پیدا کنید برای ارائه-اما اگه از قبل با مدبر برگزار کننده کنفرانس صحبت کنید و بگید که نمیتونین بیاین احتمال اینکه قبول کنن هست-من یکی از دوستانم برای ایتالیا فرستاده بود و با آنها هماهنگ کرد نرفت -
یک راه دیگه هم که هست اینه که چند نفری همکاری کنین-و هزینه ها کمتر بشه-ولی من تا حالا ندیدم استادی هزینه رو تقبل کنه اگر دارید با استاد همکاری میکنید-در مورد من که تا حالا پیش نیامده
(11-06-2013, 10:25 AM)'Nasim67' نوشته:پیش اومده که دوستان علی رغم ثبت نام، برای ارائه در کنفرانس حضور پیدا نکردن! اتفاق خاصی نمیافته جز اینکه برنامه های میزبان بهم می ریزه!!! و از نظر اخلاقی صحیح نیست.
سابمیت کردن که به خودی خود هزینه ای نداره. یعنی معمولا روال به این صورته که سابمیت رایگان هست و در صورتیکه مقالتون پذیرفته بشه باید هزینه ثبت نام در کنفرانس رو بپردازید.البته معمولا برای کسانی که ارائه مقاله دارند یا فقط مقالشون پذیرفته شده، درصدی تخفیف هم در نظر می گیرند.
به طور کلی هزینه های سفر هم که بسته به کشور متفاوته.
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است