13-06-2013, 10:06 AM
(12-06-2013, 06:42 PM)'مروارید' نوشته: سلام
دوستان ممنون میشم هر زمان وقت داشتین در مورد شهر Long Beach ,و دانشگاهش اطلاعاتی به من بدهید لطفا؟
چطور شهری است؟ و ایا نزدیک به لس آنجلس هست؟ به نظرتون انتخاب خوبی است؟
تشکر از همه شما
ضمن تایید نظر احمد عزیز، این رو هم میخواستم اضافه کنم که در این شهر یکی از دانشگاههای ایالتی کالیفورنیا به نام California State University, Long Beach قرار گرفته. دانشگاههای ایالتی کالیفورنیا نسبت به دانشگاههای خوب امریکا در رده پایینتری قرار دارند و خیلیهاشون برای اغلب رشتهها دانشجوی دکترا نمیپذیرند. البته این رو هم اضافه کنم که رفت و آمد از Long Beach به Los Angeles یا Orange County نسبتا ساده است و شما اگر این شهر رو برای زندگی انتخاب میکنید مجبور نیستید که حتما در این شهر تحصیل کنید.
از نظر شهریت و امکانات و امنیت و غیره، Long Beach بد نیست، اما به خوبی بعضی از شهرهای Orange County که با فاصله کمی از Long Beach قرار داره، مثل Irvine نیست. به نظرم اگر تصمیم دارید در اون محدوده جغرافیایی زندگی کنید، Orange County انتخاب بهتری هست.
از نظر شهریت و امکانات و امنیت و غیره، Long Beach بد نیست، اما به خوبی بعضی از شهرهای Orange County که با فاصله کمی از Long Beach قرار داره، مثل Irvine نیست. به نظرم اگر تصمیم دارید در اون محدوده جغرافیایی زندگی کنید، Orange County انتخاب بهتری هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.