17-06-2013, 12:42 AM
(16-06-2013, 10:44 PM)'suinitad' نوشته: عذر میخام در جواب آقای نوید که فرموده اید برای آمریکا مقاله ضرورتی نداره ...یعنی اینکه مثلا من که ارشد مدیریت اجرایی دارم برای پذیرش دکترا از آمریکا مقاله نداشته باشم بازم میشه پذیرش با فاند بگیرم ؟؟
(17-06-2013, 12:07 AM)'Shahrouz' نوشته:درود
بله . مواردی مهمتر از مقاله در اخذ پذیرش برای شما موثر خواهد بود که یکی از اونها معدل دوران تحصیل شما و پارامترهای دیگه احتمالا GMAT و نمره تافل/ آیلتس شما خواهد بود. البته بستگی به رشته مورد نظرتون امتحان مطلوب می تونه GMAT یا جی ار ای باشه.
فقط یه مطلبی رو من اضافه کنم که درسته که کلا مقاله دادن در رشته مدیریت، علی الخصوص بعضی گرایش هاش، سخته. اما پیشنهاد می کنم تلاش خودتون رو بکنید و از پایان نامتون مقاله دربیارید. اگر در کنفرانس ها یا ژورنال های خارجی باشه که بهتره اما در داخلی ها هم بی تاثیر نیست. چون در هر حال شما دارید توانایی های تحقیقاتیتون رو نشون می دید.
ضمن اینکه یادتون باشه رشته مدیریت اجرایی، از رشته های فوق العاده پرطرفدار و پولساز در کشورهای خارجی هست، به همین دلیل متقاضیان زیادی در همون افراد نیتیو و در میان هندی ها و چینی ها داره که می تونن نمرات خیلی بالایی در امتحانات بین المللی کسب کنن!! پس بهتره که شما بخشی از انرژیتون رو برای مقاله بگذارید تا بتونید پایین تر بودن احتمالیه نمره اون امتحانات رو جبران کنید و مجموع فاکتورهای رزومتون رو پربار تر کنید.
موفق باشید
ضمن اینکه یادتون باشه رشته مدیریت اجرایی، از رشته های فوق العاده پرطرفدار و پولساز در کشورهای خارجی هست، به همین دلیل متقاضیان زیادی در همون افراد نیتیو و در میان هندی ها و چینی ها داره که می تونن نمرات خیلی بالایی در امتحانات بین المللی کسب کنن!! پس بهتره که شما بخشی از انرژیتون رو برای مقاله بگذارید تا بتونید پایین تر بودن احتمالیه نمره اون امتحانات رو جبران کنید و مجموع فاکتورهای رزومتون رو پربار تر کنید.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"