19-06-2013, 07:21 PM
(18-06-2013, 11:22 PM)'najmeh62' نوشته: سلام
ممنون میشم شرایط من رو برای پذیرش همراه با امکان فاند بررسی کنید:
1- لیسانس اقتصاددانشگاه شیراز معدل 16.35
2- فوق لیسانس اقتصاد دانشگاه الزهرا معدل 18.35
3- مدرک زبان و مقاله ندارم اما امکان چاپ یک مقاله و نمره زبان 6.5 را برای خودم دور از دسترس نمی دانم
4- سابقه کار 7 سال شرکت نفت
اگر شرایطم مناسب نیست در چه زمینه ای باید بیشتر تلاش کنم .
دوست عزیز
شرایط کلی شما نسبتا خوبه اما همون طور که گفتید مدرک زبان و مخصوصا مقاله برای بالاتر بردن شانس شما خیلی مفید خواهد بود...
اینکه سابقه کار دارید خیلی خوبه اما برای یه رشته ای مثل اقتصاد (اگه همین هدفتون هست برای ادامه) داشتن مقاله و یه پروپوزال خوب خیلی مفیده...
اگه وقت و انرژی دارید حتی امتحان جی مت هم خیلی بهتون کمک میکنه که بورس بگیرید حتی توی اروپا...
من کشور های اسکاندیناوی رو بهتون توصیه میکنم توی اروپا و آلمان رو... اما اگه بتونید امتحان جی مت بدید آمریکا بهترین جاست برای تحصیل اقتصاد...
موفق باشید
شرایط کلی شما نسبتا خوبه اما همون طور که گفتید مدرک زبان و مخصوصا مقاله برای بالاتر بردن شانس شما خیلی مفید خواهد بود...
اینکه سابقه کار دارید خیلی خوبه اما برای یه رشته ای مثل اقتصاد (اگه همین هدفتون هست برای ادامه) داشتن مقاله و یه پروپوزال خوب خیلی مفیده...
اگه وقت و انرژی دارید حتی امتحان جی مت هم خیلی بهتون کمک میکنه که بورس بگیرید حتی توی اروپا...
من کشور های اسکاندیناوی رو بهتون توصیه میکنم توی اروپا و آلمان رو... اما اگه بتونید امتحان جی مت بدید آمریکا بهترین جاست برای تحصیل اقتصاد...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز