19-06-2013, 10:32 PM
(19-06-2013, 08:00 PM)'erfan_messi' نوشته: دورود بر دوستان
من چند وقتیه فهمیدم به خاطر مشکلم میتونم معافیت پزشکی بگیرم .
قصد دارم که برای ادامه تحصیل و زندگی برم خارج از ایران (البته کاملا قطعی نیست)
مشکل من تشنج هست . 4-5 سال هست که این مشکل رو پیدا کردم .
الان دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم . و پشت کنکور ارشد
به نظرتون برای معافیت اقدام کنم ؟
من 2-3 تا از دوستان و اقوام خودم معاف پزشکی هستن و توی کارخانه و ادارات دولتی استخدام شدن بدون بند پ
فقط کمی 2 دل هستم.
ضمنا از کی اقدام کنم ؟ با توجه به این که یه ترم دیگه دارم
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
بنظرم من، اگر شرایط دریافت معافیت پزشکی رو دارید، اقدام کنید، چون تا جایی که من میدونم، معافیت پزشکی، خللی برای ادامه تحصیل یا زندگی در خارج از ایران (حتی در مورد بعضی از معافیت های پزشکی، در ایران هم) ایجاد نخواهد کرد و حداقل موضوع اینه که شما حدود 21 ماه در برنامه ریزی هاتون جلو خواهید بود. در مورد مراحل و نحوه اقدام برای معافیت پزشکی هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید.
بنظرم من، اگر شرایط دریافت معافیت پزشکی رو دارید، اقدام کنید، چون تا جایی که من میدونم، معافیت پزشکی، خللی برای ادامه تحصیل یا زندگی در خارج از ایران (حتی در مورد بعضی از معافیت های پزشکی، در ایران هم) ایجاد نخواهد کرد و حداقل موضوع اینه که شما حدود 21 ماه در برنامه ریزی هاتون جلو خواهید بود. در مورد مراحل و نحوه اقدام برای معافیت پزشکی هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.