(20-06-2013, 11:42 AM)'maniirani68' نوشته: سلام
من دوشنبه همین هفته درخواست تمدید دادم ولی فعلا جوابش نیومده . با بیماری عفونی درخواست دادم که پزشک معتمد هم تایید کرده . شنبه هم ساعت 7 صبح اعزام هستم . اگر تا امروز جواب نیاد یعنی دیگه حتما باید به سربازی اعزام بشم ؟ میشه با ارائه رسید تایید پزشک معتمد به نظام وظیفه شهرستان در روز اعزام بگم که مریضم و نمی تونم بیام ؟
فرض کنید اگه کسی پاش شکسته باشه و نتونه بیاد و مثه من درخواست تمدید را چند روز قبل اعزام داده باشه تکلیف این فرد چیه ؟ با پای شکسته باید بره خدمت ؟
امکان داره هفته بعد فرضا دوشنبه یا سه شنبه که من در پادگان آموزشی هستم با درخواست تمدید من موافقت کرده باشند ؟ اونقوت تکلیف من چیه ؟ من که سالمم و تو پادگانم چجور ترخیصم می کنن؟
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما با برگه رسید درخواست تمدید که از پلیس +10 دریافت کردید و همچنین تائید پزشک معتمد، میتونید در روز اعزام به نظام وظیفه مراجعه کنید، معمولا و تا جایی که من شنیدم، مشکلی در اون روز نخواهد بود و با تمدید شما موافقت خواهد شد. وضعیت شما دو حالت داره، یا با تمدید شما موافقت خواهد شد و یا با تمدید موافقت نشده و شما به خدمت اعزام خواهید شد، یعنی اینجوری نیست که شما در دوره آموزشی باشی و با درخواست تمدید شما موافقت بشه!!!!!! حداقل من تا حالا از هیچ کس این موضوع رو نشنیدم!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.