20-06-2013, 04:31 PM
تورو خدا زودتر جواب بدین
پدرم رفت پلیس +10 و گفتن که جواب تمدید نیومده . امروز هم که پنجشنبه و فردا هم جمعه و منم شنبه 7 صبح اعزام هستم . روی برگه رسید پلیس +10 هم نوشته این برگه دلیلی بر موافقت با تمدید شما نیست باید منتظر جواب باشید
اگه تا روز شنبه صبح جواب نیاد به نظر شما تمدید را باید کان لم یکن تلقی کنم ؟ حتما باید از تهران موافقت کنند ؟ خود نظام وظیفه شهرستان با رویت رسید تایید پزشک نظام وظیفه نمی تونه با تمدید من موافقت کنه ؟
امکان داره به دلیل شلوغی کار تهران و ارسال دقیقه 90 تمدید من اصلا به تمدید من پاسخ داده نشه ؟
پدرم رفت پلیس +10 و گفتن که جواب تمدید نیومده . امروز هم که پنجشنبه و فردا هم جمعه و منم شنبه 7 صبح اعزام هستم . روی برگه رسید پلیس +10 هم نوشته این برگه دلیلی بر موافقت با تمدید شما نیست باید منتظر جواب باشید
اگه تا روز شنبه صبح جواب نیاد به نظر شما تمدید را باید کان لم یکن تلقی کنم ؟ حتما باید از تهران موافقت کنند ؟ خود نظام وظیفه شهرستان با رویت رسید تایید پزشک نظام وظیفه نمی تونه با تمدید من موافقت کنه ؟
امکان داره به دلیل شلوغی کار تهران و ارسال دقیقه 90 تمدید من اصلا به تمدید من پاسخ داده نشه ؟
(20-06-2013, 02:12 PM)'MaMi' نوشته: دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما با برگه رسید درخواست تمدید که از پلیس +10 دریافت کردید و همچنین تائید پزشک معتمد، میتونید در روز اعزام به نظام وظیفه مراجعه کنید،
الان من می تونم با این رسید ((( فقط رسید درخواست تمدید هست و جوابی برای تمدید من نیومده ))) و برگه تایید پزشک معتمد روز اعزام برم نظام وظیفه و با درخواستم موافقت کنند ؟ یعنی خود نظام وظیفه شهرستان هم حیطه اختیاراتش در این حد هست که موافقت کنند و نیازی به جواب تهران نباشه ؟
تورو خدا کامل جواب بدین خیلی استرس دارم
تورو خدا کامل جواب بدین خیلی استرس دارم