22-06-2013, 12:12 AM
(21-06-2013, 03:22 PM)'eyeblack' نوشته: ممونم بابت جوابی که دادین akbar saeedi واسه تشکر حضوری میام پیشتون .
یه سوال دیگه من باید خودم برم به ادرس جواد الائمه میدون سپاه که نباید برم ؟؟
در مورد کوتاه کردن مو هم پس مشکلی نداره الان نزنم بعد از مرخصی بزنم ( نرم اونجا با ماشین بیفتن به جون من )
شما باید خودتون رو به نظام وظیفه واقع در میدان سپاه معرفی کنید تا با برگه مربوطه شما را به پادگان بفرستند.
(22-06-2013, 12:05 AM)'SEVENTH' نوشته: بسمه تعالی
با سلام
بنده قصد دارم اعزامم برای آبان ماه زده بشه. مدارکم رو در چه زمانی بفرستم که مطمئن بشوم اعزامم میفته آبان ماه؟
در ضمن سوال دیگرم اینکه در چه مرحله ای برای پذیرش در سپاه اقدام کنم؟
با تشکر
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همون طور که در ارسال های پیشین هم اشاره شد، به طور دقیق نمیشه گفت که چه زمانی مدارک رو ارسال کنید تا در فلان ماه، اعزام شما باشه (چون تعداد سربازهای مورد نیاز نیروهای مسلح و همچنین تعداد مشمولان در هر ماه از روند ثابتی پیروی نمیکنه) ولی معمولا اگر شما در اواخر تیر ماه یا اوایل مرداد ماه مدارکتون رو ارسال کنید، تاریخ اعزام شما در شهریور خواهد بود. سوالتون در مورد پذیرش سپاه رو هم میتونید در این تاپیک پیگیری کنید. موفق باشید
همون طور که در ارسال های پیشین هم اشاره شد، به طور دقیق نمیشه گفت که چه زمانی مدارک رو ارسال کنید تا در فلان ماه، اعزام شما باشه (چون تعداد سربازهای مورد نیاز نیروهای مسلح و همچنین تعداد مشمولان در هر ماه از روند ثابتی پیروی نمیکنه) ولی معمولا اگر شما در اواخر تیر ماه یا اوایل مرداد ماه مدارکتون رو ارسال کنید، تاریخ اعزام شما در شهریور خواهد بود. سوالتون در مورد پذیرش سپاه رو هم میتونید در این تاپیک پیگیری کنید. موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.