22-06-2013, 12:49 AM
(22-06-2013, 12:30 AM)'yilmaz2' نوشته: سلام و خسته نباشی...
میشه منم راهنمایی بکننین؟ واقعا موندم چیکار باید بکنم!
من دو تا داداش بزرگ دارم که هردوشون خدمت رفتن و داداش بزرگترم ازدواج کرده و یه بچه هم داره. داداش وسطی الان بیماره و بیماریش تقریبا معالجه شدنی نیست! بابام 71 سالشه و بیماری قلبی داره و قراره عمل شه! خودم هم الان 23 سالمه و مدرک لسانسمو تازه گرفتم و میخام هرچه زودتر مشغول به کار شم. چون وضع مادی خانواده چندان جالب نیست!
میخواستم بدونم میتونم معافیت کفالت بابامو بگیرم؟ راهی هست؟ هرچی که به ذهنون میرسه...
شما رو به خدا منو راهنمایی بکنین!
ممنون
دورد و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همونطوری که در اینجا هم ذکر شده؛ مشمول متقاضي ميبايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري قادر به نگهداري از پدر نباشند، یعنی ازدواج کردن/نکردن برادر شما، تغییری در شرایط شما ایجاد نخواهد کرد، بنابراین متاسفانه شما نمیتونید برای معافیت کفالت اقدام کنید.
همونطوری که در اینجا هم ذکر شده؛ مشمول متقاضي ميبايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري قادر به نگهداري از پدر نباشند، یعنی ازدواج کردن/نکردن برادر شما، تغییری در شرایط شما ایجاد نخواهد کرد، بنابراین متاسفانه شما نمیتونید برای معافیت کفالت اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.