23-06-2013, 04:57 PM
(23-06-2013, 03:48 AM)'foreverblue' نوشته: سلام به مدیران گرامی و فهمیده این فروم
از آنجایی که دوستان تحصیلکرده و باسوادی در این فروم تشریف دارند، واقعا حیف است که صرفا در خصوص پذیرش و فاند و خروج از کشور و ... بحث شود اما در خصوص مسائل علمی (کامپیوتر، اقتصاد، علوم انسانی، هنر و ..... ) هیچ فعالیتی نشود.
قطعا به اشتراک گذاری تجربیات و دانش کاربران میتواند بسیار آموزنده و مفید باشد. مثلا میدانم اساتید با دانشی در زمینه های مختلف در این فروم هستند اما مکانی برای پرسیدن و بهره گرفتن از دانش آنها در فروم موجود نیست.
بنده پیشنهاد دارم قسمتی برای مباحث فنی/علمی ایجاد شود. لزوما نه به این معنی که به ازای هر مورد یک فروم ساخته شود. مثلا یک فروم تحت عنوان "مباحث علمی" ایجاد شود و در صورتی که تعداد تاپیکها زیاد شد، تفکیک صورت پذیرد.
مثلا شاید بد نباشد نام این section تغییر کند و در آن یک فروم برای انچه عرض شد ایجاد گردد.
با تشکر
دوست عزیز 
اول از همه بهتون خوش آمد میگم و امیدوارم سال های سال در این فروم فعالیت داشته باشید..
ماشالا از همین اول حضورتون فعال و پربار بوده
در مورد پیشنهادتون من متوجه نشدم منظورتون از بحث علمی چیه! اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که ما هم متوجه بشیم
ما انجمن های مربوط به هر رشته رو داریم که بسته به هر رشته یه سری مباحث توش انجام میشه و بچه های با تجربه به هم وطن هاشون کمک میکنن... اگه منظورتون چیز دیگه ای هست لطفا بفرمایید که ببینیم چطوریه
خیلی خوبه که پیشنهاد های سازنده داریم و اینکه انجمن های رشته ها فعال تر بشه
موفق باشید

اول از همه بهتون خوش آمد میگم و امیدوارم سال های سال در این فروم فعالیت داشته باشید..
ماشالا از همین اول حضورتون فعال و پربار بوده

در مورد پیشنهادتون من متوجه نشدم منظورتون از بحث علمی چیه! اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که ما هم متوجه بشیم

ما انجمن های مربوط به هر رشته رو داریم که بسته به هر رشته یه سری مباحث توش انجام میشه و بچه های با تجربه به هم وطن هاشون کمک میکنن... اگه منظورتون چیز دیگه ای هست لطفا بفرمایید که ببینیم چطوریه

خیلی خوبه که پیشنهاد های سازنده داریم و اینکه انجمن های رشته ها فعال تر بشه

موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز