24-06-2013, 05:50 PM
(03-06-2013, 01:46 PM)'atefeh_J' نوشته:صرف مالک اشتری بودن نمی تونه دردساز باشه، شما می تونی موضوع پایان نامه ات را طوری اتنخاب کنی که موضوعش محرمانه و نظامی نباشه. می تونید از امکانات خوب دانشگاه استفاده کنید و روی موضوعات روز کار کنید. من خودم مالک اشتر بودم و خیلی از دوستان را می شناسم که کارای پذیرششان را دارن انجام میدن . اتفاقا از یکی از دوستانی که توی فرانسه تحصیل می کنن پرسیدم گفتن هیچ موردی نیست
بسیار ممنونم دوست من از پاسختون.
بله کاملا فرمایشتون راجع به امکانات خوب این دانشگاه درسته، اما اون طور که من قبلا و هم تو روز مصاحبه تو مالک اشتر شنیدم، موضوع پایان نامه رو میشه جوری انتخاب کرد که موضوع حساسی نباشه، اما ظاهرا بعضا دانشجو درگیر پروژه ها و تحقیقاتی میشه که خودش هم نمیدونه نظامین و خیلی ناخواسته وارد یک پروژه نظامی میشه[img]images/smilies/undecided.gif[/img] البته نمیدونم تا چه حد صحت داره؟!
اما خب این خیلی خوبه که صرف مالک اشتری بودن بعدا دردسر ساز نمیشه...
بله کاملا فرمایشتون راجع به امکانات خوب این دانشگاه درسته، اما اون طور که من قبلا و هم تو روز مصاحبه تو مالک اشتر شنیدم، موضوع پایان نامه رو میشه جوری انتخاب کرد که موضوع حساسی نباشه، اما ظاهرا بعضا دانشجو درگیر پروژه ها و تحقیقاتی میشه که خودش هم نمیدونه نظامین و خیلی ناخواسته وارد یک پروژه نظامی میشه[img]images/smilies/undecided.gif[/img] البته نمیدونم تا چه حد صحت داره؟!
اما خب این خیلی خوبه که صرف مالک اشتری بودن بعدا دردسر ساز نمیشه...
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam