26-06-2013, 04:54 PM
(23-06-2013, 09:35 PM)'zahya' نوشته: با سلام به اساتید محترم و کار بلد این بخش،
راستش با یه استادی در کانادا از طریق ایمیل ارتباط برقرار کردم و ایشان علاقه نشون دادند طوریکه کارهایشان را برایم ایمیل کردند. بعد از یه هفته هم بمن ایمیل زدند که تمامی مدارکم را برای ایشان ایمیل کنم. یک هفته گذشته و هیچ خبری نشده!!
بنظر شما من چه ایمیلی به ایشان بزنم؟ در متن ایمیل ام چگونه مطرح کنم ایا من رد شدم یا نه که بی احترامی هم نباشه؟
با تشکر
سپاس در سپاس
اینکه خودشون ازتون خاستن مدارک بفرستید و اینکه براتون کار هاش رو فرستاده خیلی نکته ی خوبیه... فک نمیکنم قصد پیچوندن داشته باشه چون ازین کارا بلد نیستن، استاده کجاییه؟ بدترین حالت اینه که چینی باشه! وگرنه خیلی مشکلی نیست..
الان فصل استراحت و مرخصی هست... دانشگاه ها الان همه نیمه تعطیل هستن و دارن از هوای خوب و پرندگان بهاری لذت میبرن... من احساس میکنم به همین خاطره که جوابی نیومده از طرف استادتون... مخصوصا که هفته ی پیش مید سامر بوده (همون طولانی ترین روز سال که ملت جشن میگیرنش توی غرب بر عکس شب یلدا که ما جشن میگیریم)
یه دونه ایمیل بزنید و ازش بپرسید چی شد اما خیلی کوتاه (در حد حد اکثر دو خط) و خیلی ساده (بدون احترام های بیش از حد که ما ایرانیا داریم)، ایشالا که مشکلی نیست
موفق باشید
الان فصل استراحت و مرخصی هست... دانشگاه ها الان همه نیمه تعطیل هستن و دارن از هوای خوب و پرندگان بهاری لذت میبرن... من احساس میکنم به همین خاطره که جوابی نیومده از طرف استادتون... مخصوصا که هفته ی پیش مید سامر بوده (همون طولانی ترین روز سال که ملت جشن میگیرنش توی غرب بر عکس شب یلدا که ما جشن میگیریم)
یه دونه ایمیل بزنید و ازش بپرسید چی شد اما خیلی کوتاه (در حد حد اکثر دو خط) و خیلی ساده (بدون احترام های بیش از حد که ما ایرانیا داریم)، ایشالا که مشکلی نیست

موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز