(26-06-2013, 07:07 PM)'Mostafa.C0d3x' نوشته: با سلام من امسال دیپلم خودم رو در کشور قطر گرفتم و اقامت هم دارم یعنی متولد قطر هستم.
راستش من اطلاعات زیادی در مورد دانشگاه قطر ندارم میخواستم شما دوستان کمکم کنید.
من رشتم تجربیه و فرقی برام نمیکنه چه رشته ای برم فقط میخام کار گیرم بیاد و خرجشم کم در بیاد.
معدل دیپلم من 16.57 هستش احتمال داره دانشگاه قطر رام بدن؟
سالی چند هزار قطر یا میلیون ایران در میاد ؟ اگه لینکی دارید که هزیته ها رو زده ممنون میشم بدین؟
و تقریبا علاقه ی زیادی به رشته های ریاضی دارم
ممنون
ای بابا شما خودتون که شهروند قطرهستید! مثل این می مونه که یک نفر شهروند ترکیه بیاد ازیک ایرانی بپرسه شرایط در ترکیه چگونه هست! شوخی کردم لوووووووول
ولی بهرحال بنظرمن شما باید خودتون از ایرانی های که در قطر هستند و شرایطشون مثل شما بوده پرس و جوکنید .بعید می دونم اینجا دوستان کسی بتونه راهنمایی دقیق به شما بکنند.
اگه هر رشته ای خواستید انتخاب کنید حتما رشته ای باشه که اگه یه وقت خواستیدبرگردید ایران کار واستون پیدا بشه اگه خواستید برگردید ایران البته
مثلا در تجربی شما که کار واستون مهمه و تقریبا همه جای دنیا رشته های زیرپیدا کردن کار با احتمال خیلی زیاد تضمین هست
دندانپزشکی،پزشکی،شنوایی سنجی، بینایی سنحی،پرستاری، رادیولوژی ،علوم آزمایشگاهی،پروتز دندان، مامایی
البته اگه به هردلیل هم اونجا نتونستید وارد دانشکاه شوید بیایید ایران مدرک بگیرید دانشگاه سراسری، ازاد و.. دریکی از رشته هایی که اسم بردم. بعدا واسه کار بروید قطر(البته بپرسید مدرک ایران رو قبول داشته باشند)
ولی بهرحال بنظرمن شما باید خودتون از ایرانی های که در قطر هستند و شرایطشون مثل شما بوده پرس و جوکنید .بعید می دونم اینجا دوستان کسی بتونه راهنمایی دقیق به شما بکنند.
اگه هر رشته ای خواستید انتخاب کنید حتما رشته ای باشه که اگه یه وقت خواستیدبرگردید ایران کار واستون پیدا بشه اگه خواستید برگردید ایران البته
مثلا در تجربی شما که کار واستون مهمه و تقریبا همه جای دنیا رشته های زیرپیدا کردن کار با احتمال خیلی زیاد تضمین هست
دندانپزشکی،پزشکی،شنوایی سنجی، بینایی سنحی،پرستاری، رادیولوژی ،علوم آزمایشگاهی،پروتز دندان، مامایی
البته اگه به هردلیل هم اونجا نتونستید وارد دانشکاه شوید بیایید ایران مدرک بگیرید دانشگاه سراسری، ازاد و.. دریکی از رشته هایی که اسم بردم. بعدا واسه کار بروید قطر(البته بپرسید مدرک ایران رو قبول داشته باشند)
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..