28-06-2013, 09:46 AM
شهروز عزیز،
من تا اونجا که میدونم تغییرات خاص از طریق سفارت اعلام میشه اما حداقل تا 1 سال پیش اطلاع دارم که هنوز تغییری خاصی که تو چشم باشه ایجاد نشده ضمناً
من تا اونجا که میدونم تغییرات خاص از طریق سفارت اعلام میشه اما حداقل تا 1 سال پیش اطلاع دارم که هنوز تغییری خاصی که تو چشم باشه ایجاد نشده ضمناً
شرایط گرفتن ویزای کار برای سوییس خیلی سخت است چون کارفرما باید نشون بده که هیچ فردی در سوییس و اتحادیه اروپا پیدا نمیشه که تخصص شما را داشته باشه و اگر توانست بین 6 ماه تا 1 سال طول میکشه تا شما بتوانید ویزا را بگیرید این بیشتر برای بخش مهاجر نشین بودنشه،
در سه ماهه اول سالجاري اشتغال در سوييس در مقايسه با مدت مشابه در سال قبل از آن تا دو درصد افزايش يافته و بالغ بر چهار ميليون و صدو و پنجاه و دو هزار نفر بوده است. يعني در کشور هشت ميليون نفري سوييس بيش از نيمي از ساکنان آن شاغل هستند که اين امر با توجه به اينکه نسل پير کشور بالاست، يک موضوع مثبتي است. 2 تا لینک زیر و ببین بد نیست:
لینک 1 //// لینک 2
لینک 1 //// لینک 2
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public