28-06-2013, 11:24 PM
(28-06-2013, 02:24 PM)'Lich.King' نوشته: درود
من سال سوم ریاضی هستم میخوام برا دانشگاه برم سوئد و رشته ی دندانپزشکی بخونم .اصلا میشه من که معافیت سربازی ندارم برم سوئد ؟برا پزشکی حتما لازمه دیپلم تجربی داشته باشی یا لازم نیست ؟شرایط قبولی در دانشگاه ها چطوره اونجا ؟در کل یه راهنمایی کامل میخوام ببینم چجوریه و اگه شدنیه از الان رو زبانم کار کنم و اگه نمیشه بشینم واسه کنکور بخونم .
شما کشور دیگه ای رو هم پیشنهاد میکنید ؟ چون شنیدم سوئد نسبت به کشور های اروپایی دیگه هزینه تحصیلش کمتره و پذیرش راحتتری داره ؟
جواب سوال هایتان را دوست عزیز به زیبایی هر چه تمام تر دادن 
در مورد رشته های پزشکی و اینها شما باید سوئدی بلد باشید و تا جایی که اطلاع دارم شما باید در سوئد هم تحصیل کرده باشید...به دلیل سخت بودن و کم بودن پذیرش تا جایی که می دونم معمولا خود سوئدی ها می روند کشورهای دیگر اروپا مانند رومانی و لهستان
مسلما با این شرایط تحصیل در ایران بهتر خواهد بود مگر اینکه از پس هزینه های 2-3 سال در خارج بر میایید

در مورد رشته های پزشکی و اینها شما باید سوئدی بلد باشید و تا جایی که اطلاع دارم شما باید در سوئد هم تحصیل کرده باشید...به دلیل سخت بودن و کم بودن پذیرش تا جایی که می دونم معمولا خود سوئدی ها می روند کشورهای دیگر اروپا مانند رومانی و لهستان
مسلما با این شرایط تحصیل در ایران بهتر خواهد بود مگر اینکه از پس هزینه های 2-3 سال در خارج بر میایید