(28-06-2013, 10:05 PM)'Ashkanmath' نوشته:با سلام؛[size=13px] رشته من ریاضی کاربردی است می خواستم شانس گرفتن فاند کامل از یه دانشگاه آمریکایی یا کنادایی متوسط یا بالاتر برای خودم بدونم قسمتی از اطلاعاتم به شرح زیر است.[/size][size=13px]معدل لیسانس 15/99 دانشگاه تهران " ولی معدل دروس اختصاصی ام بالای 17 است"[/size]
[size=13px]معدل ارشد 18/5 (بدون احتساب تز) دانشگاه تهران[/size][size=13px]مدال برنز المپیاد جهانی (IMC) دانشجویی[/size][size=13px]مدال نقره المپیاد دانشجویی ایران[/size][size=13px]دو تا مدال برنز مسابقات انجمن ریاضی ایران[/size][size=13px]مدال برنز انجمن تحقیق در عملیات ایران[/size][size=13px]رتبه 6 کنکور رداضی ارشد سال 91[/size][size=13px]شرکت در دو کنفرانس بین المللی ریاضی در ایران[/size]هنوز هیچ امتحان تافل یا جی آر ای ندارم (زبانم تعریفی ندارد ولی احتمالا نمره ی 80 تو تافل میگیرم . از جی آر ای سابجکت هم نمره ی خوبی میتونم بگیرم)پول دار نیستم ==> دنبال فول فاندم . فاندی که معاش هم پوشش بده[size=13px]متشکر میشم اگی راهنمایی ام کنید.[/size][size=13px] راستی دانشگاه های اروپایی چطور؟[/size]
سلام به آکادمیاکافه خوش اومدین.
معدل لیسانس با احتساب دانشگاه معتبرتون متوسط هست.البته چون دروس اختصاصی (که مال 2سال آخره) معدل بالاتری داره باید حتما ذکر کنید براشون و از این نظر خیلی بهتر میشه دیدی که به معدلتون هست.معدل ارشدتون عالیه و با مدالهای با ارزشتون فکر می کنم فقط باید برای زبان تلاش بکنید.نمیدونم رشته شما چجوریه و آیا میشه با سختی قابل قبولی مقاله معتبر خارجی داد یا نه! و اینکه چقدر میتونه موثر باشه. اینو دوستان ریاضی مثل pink floyd باید راهنمایی کنند. توصیه من به شما آمادگی برای نمرات بالای انگلیسی هست.با تافل 80 که اپلای نمیتونید بکنید!!! اگر تلاش کنید حق شما آمریکاست نه اروپا(حیفه[img]images/smilies/tongue.gif[/img]).برای زبان وقت بذارید تا پشیمون نشید.باز سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید
معدل لیسانس با احتساب دانشگاه معتبرتون متوسط هست.البته چون دروس اختصاصی (که مال 2سال آخره) معدل بالاتری داره باید حتما ذکر کنید براشون و از این نظر خیلی بهتر میشه دیدی که به معدلتون هست.معدل ارشدتون عالیه و با مدالهای با ارزشتون فکر می کنم فقط باید برای زبان تلاش بکنید.نمیدونم رشته شما چجوریه و آیا میشه با سختی قابل قبولی مقاله معتبر خارجی داد یا نه! و اینکه چقدر میتونه موثر باشه. اینو دوستان ریاضی مثل pink floyd باید راهنمایی کنند. توصیه من به شما آمادگی برای نمرات بالای انگلیسی هست.با تافل 80 که اپلای نمیتونید بکنید!!! اگر تلاش کنید حق شما آمریکاست نه اروپا(حیفه[img]images/smilies/tongue.gif[/img]).برای زبان وقت بذارید تا پشیمون نشید.باز سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم