29-06-2013, 08:34 PM
(29-06-2013, 06:47 PM)'niyayesh' نوشته:خیلی خیلی ممنون که جواب دادین...
با این توضیحاتی که دادین مسلم شدم که باید دنبال علاقه ای که دارم برم....
فکر میکنم از بین ایت زیر شاخه هایی که گفتین به :
1- امنبت اطلاعات
2- یادگیری الکترونیک و کلا e application ها مثل e-learning,
3 - مهندسی نرم افزار
علاقه بیشتری دارم.... فقط اگه میشه در موردش یه مقدار توضیح بدید... مخصوصا مورد دوم (2- یادگیری الکترونیک و کلا e application ها مثل e-learning, ) که چی هست؟؟؟
برای خوندن هر کدوم از این رشته ها در دانشگاه باید رشته کامپیوتر برم؟؟ یا مستقیم باید به این رشته ها برم.؟؟
این که میگن خیلی رشته کامپیوتر خز ( [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ) هست...درسته؟؟ اخه من می ترسم برم تو این رشته بعدش ببینم چه قدر رقیب دارم و بازار کارش اشباح شده...و از این که اومدم این رشته پشیمون شم؟؟
من علاقه زیادی به کد نویسی تحت وب دارم....از اون 3 تا رشته بالا کدوم برام بنظرتون بهتره؟؟
خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز، صبر کنید!
در مورد این که باید به سمت علاقه خود بروید که شکی نیست ولی شاید در زمینه های دیگر نیز علاقه و استعدادی داشته باشید فراتر از کامپیوتر! در این زمینه بیشتر بررسی کنید.
مورد دوم بیشتر در فوق لیسانس کابرد داشته و از گرایش های رشته کامپیوتر به شما میرود. مثلا شما لیسانس علوم کامپیوتر یا لیسانس مهندس کامپیوتر با گرایش نرم افزار بگیرید و سپس فوق لیسانس علوم کامپیوتر با گرایش تجارت الکترونیکی یا e-commerce
هر کسی که گفته کامپیوتر خز شده(!!!) ==> خیلی آدم عاقل و خوبی بوده!
شما اول به من بگویید "خز" یعنی چی؟ و اگر کامپیوتر خز شده، چی خز نشده؟؟ ببینید، دانش و تحصیلات و رشته تحصیلی، مثل مدل مو و ماشین و مد لباس و ... نیست که بحث خز شدن و ... مطرح باشد.
از نظر اشباع شدن هم چنین مساله ای نیست. بله، امروزه کشور از فارغ التحصیلان کامپیوتر که دانش فنی ندارند و کار عملی نکرده اند اشباع شده است، اما اگر شخصی در زمینه هایی که گفتم کار عملی قابل توجه کرده باشد از بابت استخدام چندان نگرانی ندارد.
شما رشته فناوری اطلاعات را میتوانید بخوانید و در کنار آن هم خودتان امور برنامه نویسی و ... را آموزش ببینید.
در مورد این که باید به سمت علاقه خود بروید که شکی نیست ولی شاید در زمینه های دیگر نیز علاقه و استعدادی داشته باشید فراتر از کامپیوتر! در این زمینه بیشتر بررسی کنید.
مورد دوم بیشتر در فوق لیسانس کابرد داشته و از گرایش های رشته کامپیوتر به شما میرود. مثلا شما لیسانس علوم کامپیوتر یا لیسانس مهندس کامپیوتر با گرایش نرم افزار بگیرید و سپس فوق لیسانس علوم کامپیوتر با گرایش تجارت الکترونیکی یا e-commerce
هر کسی که گفته کامپیوتر خز شده(!!!) ==> خیلی آدم عاقل و خوبی بوده!
شما اول به من بگویید "خز" یعنی چی؟ و اگر کامپیوتر خز شده، چی خز نشده؟؟ ببینید، دانش و تحصیلات و رشته تحصیلی، مثل مدل مو و ماشین و مد لباس و ... نیست که بحث خز شدن و ... مطرح باشد.
از نظر اشباع شدن هم چنین مساله ای نیست. بله، امروزه کشور از فارغ التحصیلان کامپیوتر که دانش فنی ندارند و کار عملی نکرده اند اشباع شده است، اما اگر شخصی در زمینه هایی که گفتم کار عملی قابل توجه کرده باشد از بابت استخدام چندان نگرانی ندارد.
شما رشته فناوری اطلاعات را میتوانید بخوانید و در کنار آن هم خودتان امور برنامه نویسی و ... را آموزش ببینید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ