03-07-2013, 11:21 PM
(03-07-2013, 08:29 AM)'persian_maani' نوشته: از راهنماییتون متشکرم. در ضمن آیا دانشگاه University of Applied Sciences Technikum Wien را در وین می شناسید. آیا از نظر سطح علمی و رنکینگ شرایط خوبی دارد؟ متاسفانه نتوانستم رنکینگ آن را پیدا کنم. آیا گرفتن پذیرش از این دانشگاه راحت تر از دانشگاه مهندسی وین است؟
من سه سال قبل اونجا اپلای کرده بودم رشته ی حمل رو نقل... دانشگاه خوبی به نظر میومد و بعدش به دو تا از دوستام هم گفتم که اونا هم اپلای کردن و رفتن... الان ازشون خبر ندارم اما بعد از حدود 6 ماه ازشون آمار گرفتم از دانشگاه راضی بودن...
من به خاطر این دانشگاه وزارت علوم هم رفتم که ببینم مدرکش رو قبول میکنن یا نه... ارشدش رو بدون چونه و مشکل و بحث و بدو بدو قبول میکنن.. منظورم اینه که اگه میخاید هر جایی شده برید و یا میخاید یه گزینه ی اطمینان داشته باشید دانشگاه خوبیه... (اون سال 4 نفر اپلای کردیم هر 4 نفر پذیرش گرفتیم الان رو نمیدونم..)
همونطور که جناب ولتاژ بزرگوار گفتن خیلی عملی هستن دروس این موسسه های علمی کاربردی و شاید خیلی راحت نشه با مدرکشون ادامه تحصیل داد اما از طرفی خیلی خوب دانشجو هاشون رو با صنعت آشنا میکنن و راحت تر از دانشجو های دانشگاه ها جذب مراکز کاری میشن (که این به عقیده ی من بهتر از دکترا هست!!)
به نظر من حتما اپلای کنید و بعد از اینکه همه ی دانشگاه ها بهتون جواب دادن بینشون تصمیم بگیرید...
موفق باشید
من به خاطر این دانشگاه وزارت علوم هم رفتم که ببینم مدرکش رو قبول میکنن یا نه... ارشدش رو بدون چونه و مشکل و بحث و بدو بدو قبول میکنن.. منظورم اینه که اگه میخاید هر جایی شده برید و یا میخاید یه گزینه ی اطمینان داشته باشید دانشگاه خوبیه... (اون سال 4 نفر اپلای کردیم هر 4 نفر پذیرش گرفتیم الان رو نمیدونم..)
همونطور که جناب ولتاژ بزرگوار گفتن خیلی عملی هستن دروس این موسسه های علمی کاربردی و شاید خیلی راحت نشه با مدرکشون ادامه تحصیل داد اما از طرفی خیلی خوب دانشجو هاشون رو با صنعت آشنا میکنن و راحت تر از دانشجو های دانشگاه ها جذب مراکز کاری میشن (که این به عقیده ی من بهتر از دکترا هست!!)
به نظر من حتما اپلای کنید و بعد از اینکه همه ی دانشگاه ها بهتون جواب دادن بینشون تصمیم بگیرید...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز