04-07-2013, 08:27 AM
(04-07-2013, 07:50 AM)'amiramin' نوشته: سلام، مرسی از میزبانی شما. مرسی از توجه شما در پاسخ دادن به سئوالاتم. سئوالات جدید...
1- قبل از اینکه سئوالی ازم بپرسن مثلاً راجع به اینکه چرا اینقدر دیر اقدام کردم برای مصاحبه، خودم شروع کنم به صحبت و بگم که زمانبندی ریسکی دارم؟
2- احتمالاً میدونید که دانشگاههای آزاد سراسر ایران، چند وقتی است که گواهی اشتغال به تحصیل را به صورت ترمی صادر می کنند، و اگر من بخواهم در این فرجه ی کم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم، اصلاً هیچ فایده ندارد، چون تاریخش گذشته است، یعنی مال همین ترم قبل است، نیمسال دوم 92-91 [img]images/smilies/sad.gif[/img] فقط شانسی که آوردم، همین کارت دانشجویی بین المللی است که به تازگی گرفتم و یکسال دیگر هم اعتبار دارد و اسم دانشگاهم هم روی آن هست.
3- یک نامه هم از شرکتم گرفتم که بصورت پاره وقت برایشان کار میکنم، با این اوصاف یعنی می فرمائید آن را ارائه ندهم؟
4- فیش پرداخت "سویس فی" رو هم فقط به صورت همون اینترنتی دارم و اصل فیش تا زمان مصاحبه به دستم نمیرسه، اینکه مشکلی نیست؟
باز هم مرسی از توجه شما در پاسخ هب سئوالاتم
همون طور که پیشتر هم اشاره کردم، در پاسخ به سوالات DS-160 اصل رو بر صداقت بگذارید، اینجوری در زمان مصاحبه هم آرامش ذهنی بیشتری خواهید داشت. فقط برای اینکه از مبحث اصلی تاپیک خیلی دور نشیم به سایر سوالاتتون اشاره کوتاهی کنم که؛
1- افسر با نگاه به I-20 شما، تاریخ رو متوجه خواهد شد ولی بنظرم شما در پایان مصاحبه میتونید اشاره ای بهش داشته باشید که زمان زیادی تا شروع دوره ندارید.
3- نامه ای که از شرکت گرفتید رو همراه داشته باشید و در صورتی که افسر از شما خواست، بهش ارائه بدید.
4- برای نشون دادن اینکه SEVIS Fee رو پرداخت کرده اید، ارائه همون رسید اینترنتی کفایت میکنه.
1- افسر با نگاه به I-20 شما، تاریخ رو متوجه خواهد شد ولی بنظرم شما در پایان مصاحبه میتونید اشاره ای بهش داشته باشید که زمان زیادی تا شروع دوره ندارید.
3- نامه ای که از شرکت گرفتید رو همراه داشته باشید و در صورتی که افسر از شما خواست، بهش ارائه بدید.
4- برای نشون دادن اینکه SEVIS Fee رو پرداخت کرده اید، ارائه همون رسید اینترنتی کفایت میکنه.
موفق باشید ![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.