06-07-2013, 06:14 AM
بله...ممکنه پیش بیاد...در مورد خوب چمدان ها این اتفاق رو من کم شنیدم و برای هر ایرلاین ممکنه پیش بیاد....بیشتر شانسیه...
البته میگن می تونید موقعی که در فرودگاه هستید در همان زمان تعویض چک کنید ولی من نه خودم و نه کسی رو دیدم این کارو بکنه....
در مورد پروازهای ترانزیتی در خاک ترکیه خوب این احتمال ممکنه بیشتر باشه وقتی که پرواز در فرودگاه صبیحا میشینه رو زمین و از آتاتورک بلند میشه و بالعکس....البته در این مورد هم تجربه ی خود من این بود که با اینکه باید به فرودگاه اتاتورک می رفتم از صبیحا و با وجود اینکه ساعت پروازی متفاوت بود خود ترکیش ساعت رو تغییر داد و اطلاع داد و این حرکت خیلی به نفعم شده بود...
البته میگن می تونید موقعی که در فرودگاه هستید در همان زمان تعویض چک کنید ولی من نه خودم و نه کسی رو دیدم این کارو بکنه....
در مورد پروازهای ترانزیتی در خاک ترکیه خوب این احتمال ممکنه بیشتر باشه وقتی که پرواز در فرودگاه صبیحا میشینه رو زمین و از آتاتورک بلند میشه و بالعکس....البته در این مورد هم تجربه ی خود من این بود که با اینکه باید به فرودگاه اتاتورک می رفتم از صبیحا و با وجود اینکه ساعت پروازی متفاوت بود خود ترکیش ساعت رو تغییر داد و اطلاع داد و این حرکت خیلی به نفعم شده بود...
(05-07-2013, 08:45 PM)'ForeverBlue' نوشته:والا بستگی داره! ترکیش به همه نمیسازه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
مشکل عدم ارسال به موقع چمدانهای مسافرین baggage claim در پرواز ترکیش که زبانزده. کلا اگر زمان تعویض هواپیما زیر 3 ساعت باشه میتونید مطمئن باشید این اتفاق میفته. من بیچاره که سر این موضوع خیلی دردسر کشیدم.
ولی حرفتون به طور کلی درسته. به خصوص که الان مثلا دیگه لوفت هانزا هم دیگه اون لوفت هانزای سابق نیست.