07-07-2013, 10:06 PM
(06-07-2013, 11:47 PM)'RHamidR' نوشته: سلام
من عضو تازه وارد هستم. :Hi:
من الان دانشجوی ترم یک کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر - مهندسی تکنولوژی نرم افزار توی دانشکده فنی و حرفه ای امیرکبیر اراک هستم. این لینک که دانشگاه دولتیه و با کنکور قبول شدم. اگه با معدل 15 بگذرونم و
دوره کاردانی خودم رو با معدل 15.30 تو دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی گذروندم. این لینک که بازم دولتیه و با کنکور قبول شدم.
(اینا رو مینویسم تا شاید قبولی کنکور یه شانسی برام حساب بشه)
پیش دانشگاهی رو نخوندم چون رفتم فنی و حرفه ای و معدل دیپلمم هم 15.20 اینا هستش.
یه ثبت اختراع دو نفره داشتم (قسمت نرم افزاریشو من نوشتم سخت افزاری رفیقم)
زبانم خوبه و مقاله ندارم و دنبال صد در صد فول فاند هستم طوری که اگه ترم یک داشته باشم و برم دانشگاه ولی ترم دو نصفشو ندن انصراف میدم میام چون هیچ چاره ای ندارم.
با این وضعیت تو دانشگاههای امریکا ، کانادا و ... کجا میتونم شانس پذیرش با فول فاند دوره master (کارشناسی ارشد) داشته باشم.
دنبال سو سوی چراغ امیدی حتی به اندازه یک کبیریت میگردم.
درضمن من یه سال تا گرفتن کارشناسیم مهلت دارم تو این مدت من رو چه چیزایی کار کنم که بصورت سرسام آوری شانسم بالا بره.
معدلم چند باشه
آزمون تافل شرکت کنم یا آیلتس (وضعیت مالی بد. و چون تاریخ انقضای یکی دو ساله داره)
و باقی شرایط رو هم ممنون میشم زحمتش رو بکشین بگین
واقعا ممنونم از دوستان چون شرایطی رو پیش آوردن که بتونم راهنمایی بگیرم
سلام
دوست عزیز اینجا وقتی شما سوالی میپرسید معمولا دوستان سعی میکنن اگر اطلاعات دارن جواب بدن. بنابراین اگر شرایط کسی خاص باشه یا با رشتش آشنایی نداشته باشیم صبر میکنیم کسی بیاد که آشنایی داره و اون جواب بده.
شما هم شرایط خاصی دارین. رزومه شما کامل نیست. نمره امتحان زبان ندارین. مقاله ندارین فعلا و نمیدونم آیا امکان نوشتنش رو دارید یا خیر. نکته مثبت ثبت اختراع شما هست که در مکاتبه با اساتید میتونه مفید واقع بشه.
معدل کاردانی شما متوسط هست. بنابراین باید معدل خودتون رو بالا ببرین (17 به بالا). معدل دیپلم برای گرفتن پذیرش ارشد تاثیر نداره. معدل کارشناسی مهمه. سعی کنین که در امتحان زبان نمره خوبی بیارین. اگر آمریکا رو هم میخواید در نظر بگیرید امتحان GRE باید بدین که نمره بالا در اون خیلی خیلی مهمه.
به طور کلی فاند در کارشناسی ارشد خیلی زیاد نیست و نمیشه خیلی روش حساب کرد. شاید بد نباشه که به دنبال دانشگاه های اروپایی که هزینه پایینی دارن باشین. (مراجعه بفرمایید به انجمن اروپا لطفا.)
هیچ کس نمیتونه تضمین کنه شما صد در صد پذیرش میگیرید از جایی. نه فقط شما هرکسی حتی با شرایط عالی رو هم نمیشه تضمین کرد که پذیرش میگیره. ما اینجا فقط براساس تجربه و آمارهایی که در نتایج پذیرش هست توصیه هایی میکنیم.
در مورد انتخاب بین تافل و آیلتس لطفا مراجعه بفرمایید به این تاپیک.
برای کسب اطلاعات بیشتر جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمایید.
موفق باشین.
دوست عزیز اینجا وقتی شما سوالی میپرسید معمولا دوستان سعی میکنن اگر اطلاعات دارن جواب بدن. بنابراین اگر شرایط کسی خاص باشه یا با رشتش آشنایی نداشته باشیم صبر میکنیم کسی بیاد که آشنایی داره و اون جواب بده.
شما هم شرایط خاصی دارین. رزومه شما کامل نیست. نمره امتحان زبان ندارین. مقاله ندارین فعلا و نمیدونم آیا امکان نوشتنش رو دارید یا خیر. نکته مثبت ثبت اختراع شما هست که در مکاتبه با اساتید میتونه مفید واقع بشه.
معدل کاردانی شما متوسط هست. بنابراین باید معدل خودتون رو بالا ببرین (17 به بالا). معدل دیپلم برای گرفتن پذیرش ارشد تاثیر نداره. معدل کارشناسی مهمه. سعی کنین که در امتحان زبان نمره خوبی بیارین. اگر آمریکا رو هم میخواید در نظر بگیرید امتحان GRE باید بدین که نمره بالا در اون خیلی خیلی مهمه.
به طور کلی فاند در کارشناسی ارشد خیلی زیاد نیست و نمیشه خیلی روش حساب کرد. شاید بد نباشه که به دنبال دانشگاه های اروپایی که هزینه پایینی دارن باشین. (مراجعه بفرمایید به انجمن اروپا لطفا.)
هیچ کس نمیتونه تضمین کنه شما صد در صد پذیرش میگیرید از جایی. نه فقط شما هرکسی حتی با شرایط عالی رو هم نمیشه تضمین کرد که پذیرش میگیره. ما اینجا فقط براساس تجربه و آمارهایی که در نتایج پذیرش هست توصیه هایی میکنیم.
در مورد انتخاب بین تافل و آیلتس لطفا مراجعه بفرمایید به این تاپیک.
برای کسب اطلاعات بیشتر جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمایید.
موفق باشین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.