08-07-2013, 12:19 AM
(07-07-2013, 11:35 PM)'suinitad' نوشته: سلام خسته نباشید.......از کجا بدونیم که دانشگاهها GRE می خوان یا GMAT ؟ من کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دارم و می خام بدونم آیا این آزمونها در ایران برگزار میشه یا نه ؟ اگر نه , به نظر شما ارزشش رو داره که این همه هزینه کنم و برم خارج از کشور این امتحانها رو بدم ؟؟ چقدر میشه به آوردن حدنصاب نمره امیدوار بود ؟؟ تلاش توانفرسا میخاد یا نه ؟؟ ممنونم میشم از راهنماییتون..
اینکه اپلای برای هر رشته کدام یکی از امتحان های GRE یا GMAT لازم داره رو برای هر رشته ای بصورت مجزا و تو بخش موارد مورد نیاز اپلای توی سایت دانشکده ببینین. GRE تو ایران برگذار میشه، ولی GMAT نه و برای GMAT باید خارج از ایران امتحان بدین. واقعیت اینه که حد نصاب این امتحان ها برای رشته های مدیریت نسبتاً بالاست و لازمه قبلش خودتون رو آماده کرده باشین، تلاش نسبتاً زیادی هم می خواد، ولی به هیچ وجه نشدنی نیست و مطمئناً اگه وقت و انرژی بذارین، موفق می شین. و اینکه ارزشش رو داره یانه، راستش فکر نکنم کسی جز خودتون بتونه بهش جواب بده، ببینین ادامه تحصیل در خارج از کشور چقدر براتون مهمه، ولی از دید من اگه تصمیمتون ادامه تحصیل در خارج از ایران هست، این امتحان ها سد چندان بزرگی نیستن و ارزش زمان و هزینش رو هم دارن.