08-07-2013, 05:55 AM
(06-07-2013, 11:37 PM)'artin.h' نوشته: سلام دوستان،
من 2 سال هست که ارشد مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شدم. مشخصات و رزومه من به قراره زیره:
- لیسانس مهندسی مکانیک (حرارت و سیالات) امیرکبیر با معدل 16.9
-فوق لیسانس مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) صنعتی شریف با معدل 17.95
- حدود 3 سال سابقه کار (2 سال بعنوان piping engineer و 1 سال در یک شرکت معتبر نفتی خارجی)
- 1 مقاله چاپ شده در کنفرانس ASME سال 2011 در کانادا هم دارم
-رساله کارشناسی ارشد من در خصوص MEMS و Microfluidics بوده ولی به مباحث انرژی هم علاقه مندم
-مسیحی و ارمنی هم هستم (اگه تاثیری داره)
خواستم ببینم شانس گرفتن پذیرش من از آلمان برای دکترا چقدره و تا چقدر میشه فاند گرفت؟ عددهای مختلفی شنیدم ولی میخواستم یه چیز موثق بدونم.
ممنون میشم نظراتتونو بخونم
دوست عزیز جناب آرتین!
اول از همه بهتون خوش آمد میگم و امیدوارم اینجا بهتون کمک بشه که به بالاترین مدارج موفقیت و پیشرفت برسید...
دوم اینکه شرایط شما خوبه و اگه خود آلمان مد نظرتون هست باید بگم حتما و حتما شانس دارید....
در مورد اینکه چه عدد هایی شنیدید من نمیدونم چی بگم اما اگه از من بپرسید میگم صد در صد... گرفتن پذیرش و یا فاند بیشتر از سابقه ی علمی شما (که خوبه) به نوع تلاشتون و طریقه ی پذیرش گرفتنتون و مخ زنی بستگی داره.. اگه تمام چیزایی که لازمه ی پذیرشه آماده کنین در کنار این چیزایی که دارین، مثل اس او پی، رزومه، پروپوزال، و نمره ی زمان خوب بازم خیلی خیلی بستگی داره به اینکه چطوری با استادا مکاتبه کنید و پوزیشن بگیرید... یا اینکه چطوری بگردید، موضوع خوب و پروپوزال خوب هم خیلی تاثیر داره...
این سایت هم برای همین اینجا هست که به شما کمک کنه که فاند بگیرید...
اگه منظورتون از عدد های مختلف میزان پولی هست که بهتون میدن باید بگم بین 1500 یورو تا 2200 یورو معمولش هست (اغلب موارد) اما پیش هم میاد بعضی وقتا بیشتر یا کمتر بدن... البته بنا به نوع قراردادتون مالیات هم ازش کم میشه...
امیدوارم کمک کرده باشم و اگه بازم سوالی داشتید در خدمتیم
اول از همه بهتون خوش آمد میگم و امیدوارم اینجا بهتون کمک بشه که به بالاترین مدارج موفقیت و پیشرفت برسید...
دوم اینکه شرایط شما خوبه و اگه خود آلمان مد نظرتون هست باید بگم حتما و حتما شانس دارید....
در مورد اینکه چه عدد هایی شنیدید من نمیدونم چی بگم اما اگه از من بپرسید میگم صد در صد... گرفتن پذیرش و یا فاند بیشتر از سابقه ی علمی شما (که خوبه) به نوع تلاشتون و طریقه ی پذیرش گرفتنتون و مخ زنی بستگی داره.. اگه تمام چیزایی که لازمه ی پذیرشه آماده کنین در کنار این چیزایی که دارین، مثل اس او پی، رزومه، پروپوزال، و نمره ی زمان خوب بازم خیلی خیلی بستگی داره به اینکه چطوری با استادا مکاتبه کنید و پوزیشن بگیرید... یا اینکه چطوری بگردید، موضوع خوب و پروپوزال خوب هم خیلی تاثیر داره...
این سایت هم برای همین اینجا هست که به شما کمک کنه که فاند بگیرید...
اگه منظورتون از عدد های مختلف میزان پولی هست که بهتون میدن باید بگم بین 1500 یورو تا 2200 یورو معمولش هست (اغلب موارد) اما پیش هم میاد بعضی وقتا بیشتر یا کمتر بدن... البته بنا به نوع قراردادتون مالیات هم ازش کم میشه...
امیدوارم کمک کرده باشم و اگه بازم سوالی داشتید در خدمتیم
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز