09-07-2013, 05:19 PM
سلام
باید خدمت این دوست عزیز بگم که J.D) Juris Doctor) معادل همان مقطع کارشناسی حقوق خودمون، در امریکاست. که البته لازم به توضیح است که آنها در بدو ورود به دانشگاه نمیتونن وارد رشته حقوق بشن، بلکه ابتدا باید یک دوره چهارساله در یکی از رشتههایی چون علوماجتماعی، جامعهشناسی و.... بگذرونن، بعد از اون وارد مقطع J.D میشن که 4 سال میباشد و معادل همون LLB اروپاییها یا کارشناسی حقوق خودمون است، که مثل نظام آموزشی ایران بعد از گذروندن این چهارسال، حق شرکت در ازمون وکالت و بعد از اون فعالیت در این زمینه را خواهند داشت.
در مورد J.S.D) Juris Scientium Doctor) هم باید خدمتتون بگم که همان معادل مقطع دکتری است که البته بعد از اخذ LLM یا همان کارشناسی ارشد خودمون قابل اخذ است. نکته مهمی که در این بین وجود داره اینه که شما باید از رزومه علمی بسیار قوی برخوردار باشین که بتونین در همچین مقطعی در امریکا پذیرش بگیرین، چرا که بورسها (Fund or Scholarship) در رشتهی ما بر عکس رشتههای فنی و علومپایه بسیار محدود و کم، در عین حال رقابت زیادی بر روی اون وجود داره.
و البته اون طور که من متوجه شدم ، نکته مهتر اینه که در امریکا سوابق تحصیلی یعنی معدل،نمرات و زبان نقش مهتری نسبت به مقالات بازی میکنه. از طرفی سوابق کار قضایی شما هم بیتاثیر نخواهد بود، به خصوص در پذیرش در مقطع ارشد یا LLM.
من هم در پروسهی Apply هستم و اگر وقت کنم،مییام اطلاعتم رو share می کنم.
یادتون باشه برای اخذ پذیرش تا میتونید برای زبانتون(IELTS or TOEFL) وقت بذارین و نمرتون را بالا ببرین، هر چه نمره بهتر، دستتون بازتر. چرا که خودتون هم میدونید در رشتهی ما یکی از مهارتهای اصلی و لازمش فن بیان با ادبیات قوی هست.
موفق باشین