09-07-2013, 09:46 PM
(09-07-2013, 06:43 PM)'alirezaz' نوشته: دوستان من تقريبا تمامي پست ها رو تو اين سايت خوندم،حقيقتا گيچ شدم،هر كس يه منبع رو مشخص مي كنه، تجربه به من ثابت كرده كه خوندن ١ يا ٢ منبع كامل و دقيق بع
هتر از خوندن چندين منبع به صورت ناقص هستش(البته اين تجربه من در دوران تحصيل هست نه GRE)
اگر بخواهم به صورت متمركز ١يا ٢ منبع رو بخوانم،براي ازمون جديد بهترين منابع براي مطالعه چيه؟؟
اگر وقت دارین، بیشتر از یکی 2 منبع رو می رسین بخونین، کامل و دقیق، ولی اگر محدودیت زمان دارین پیشنهاد من برای منابع GRE توی مدت محدود اینه، البته این فقط نظر منه و بهتره دوستان باتجربه تر هم نظر بدن:
1- 1100 (کلاً کلمه خوندن برای GRE که انتهایی نداره و هرچی بیشتر بهتر، ولی سعی کنید دست کم 1100 رو بخونین.)
2- وربال رو از کاپلان بخونید. (اگه به هر دلیلی نمی رسین 1100 رو کامل بخونین، یه چیزی حدود 200 تا کلمه آخر کاپلان هست، که خیلی ضروریه، اونو حتماً حتماً بخونین)
3- کوانتیتیتیو رو از آفیشیال گاید بخونین.
4- برای آنالیتیکال رایتینگ حتماً نمونه ببینین، یه دفترچه راهنمای رایگان تو سایت ETS هست، نمونه های خوبی داره.
تو کمتر از یه ماه (تمام وقت) با این برنامه، نتیجه نسبتاً خوبی می شه گرفت، البته هرچی بیشتر بتونین وقت بذارین، و منابع بیشتری رو علاوه بر اینها کار کنین، نتیجه بهتری می می گیرین، ولی این بنظر من برنامه فشرده ایه که حداقل های لازم برای یه نمره مناسب GRE رو می پوشونه.
موفق باشین
1- 1100 (کلاً کلمه خوندن برای GRE که انتهایی نداره و هرچی بیشتر بهتر، ولی سعی کنید دست کم 1100 رو بخونین.)
2- وربال رو از کاپلان بخونید. (اگه به هر دلیلی نمی رسین 1100 رو کامل بخونین، یه چیزی حدود 200 تا کلمه آخر کاپلان هست، که خیلی ضروریه، اونو حتماً حتماً بخونین)
3- کوانتیتیتیو رو از آفیشیال گاید بخونین.
4- برای آنالیتیکال رایتینگ حتماً نمونه ببینین، یه دفترچه راهنمای رایگان تو سایت ETS هست، نمونه های خوبی داره.
تو کمتر از یه ماه (تمام وقت) با این برنامه، نتیجه نسبتاً خوبی می شه گرفت، البته هرچی بیشتر بتونین وقت بذارین، و منابع بیشتری رو علاوه بر اینها کار کنین، نتیجه بهتری می می گیرین، ولی این بنظر من برنامه فشرده ایه که حداقل های لازم برای یه نمره مناسب GRE رو می پوشونه.
موفق باشین