10-07-2013, 09:17 PM
(10-07-2013, 10:07 AM)'Pejman' نوشته: دوست عزیز ضمن تبریک به شما، می شه بپرسم دبی از چه لحاظ ناامن هست برای دخترا؟ والا تا جایی که من خودم دیدم و در آمارها هم می تونید ببینید این شهر جزو شهرهای خیلی امن محسوب می شه.
ممنون از تبریک
من تا حالا با دوستانم رفته بودم دوبی اما تنها نه....
این بار تنها بودم...خب یک آقای فک کنم هندی میومد پشت در اتاق من شب ها آواز می خوند...
هتل هم بد نبود اما به بهانه نایت کلاب، که البته اصلا کلاب نبود و محل امرار معاش خانوم هایی بود! ، شب ها واقعا ترسناک می شد...
واسه من که در اتاق اینترنت نداشتم و باید به لابی می رفتم دلچسب نبود دیگه...
علاوه بر اینکه آقایون عرب به خودشون اجازه می دن فارغ از سنشون روی دخترهای جوون هیت کنن....وقتی هم خیلی جدی بهشون می گید که برن، فقط لبخند دلبرانه تحویل می دهند و مقادیری سریش می شن!!!
این مورد آخر رو بارهای قبل هم دیده بودم اما چون تنها نبودم، بیشتر مایه ی خنده بود تا آزاردهنده....
خلاصه..
امیدوارم این تجربه ی من بوده باشه فقط...
من تا حالا با دوستانم رفته بودم دوبی اما تنها نه....
این بار تنها بودم...خب یک آقای فک کنم هندی میومد پشت در اتاق من شب ها آواز می خوند...
هتل هم بد نبود اما به بهانه نایت کلاب، که البته اصلا کلاب نبود و محل امرار معاش خانوم هایی بود! ، شب ها واقعا ترسناک می شد...
واسه من که در اتاق اینترنت نداشتم و باید به لابی می رفتم دلچسب نبود دیگه...
علاوه بر اینکه آقایون عرب به خودشون اجازه می دن فارغ از سنشون روی دخترهای جوون هیت کنن....وقتی هم خیلی جدی بهشون می گید که برن، فقط لبخند دلبرانه تحویل می دهند و مقادیری سریش می شن!!!
این مورد آخر رو بارهای قبل هم دیده بودم اما چون تنها نبودم، بیشتر مایه ی خنده بود تا آزاردهنده....
خلاصه..
امیدوارم این تجربه ی من بوده باشه فقط...
مژده ی رحمت برساند سروش. . .