10-07-2013, 10:00 PM
(10-07-2013, 09:25 PM)'Shahrouz' نوشته: درود
سپاس از سویلمن و Spt عزیز
کاملا درست می گید. خودم هم پیگیری کردم و دیدم امکان اقامت دائم سوئیس علی رغم تبلیغاتی که دیدم بعض از سایتها می کنند هنوز وجود داره. بعضی از پوزیشنهایی که من می بینم یک یا دو ساله هست. این سوال رو واقعا توقع ندارم که کسی پاسخ بده ولی اگر آیندگان پاسخش رو می دونستند ممنون می شم. هرچند خودم هم پیگیر هستم. چه مدت بعد از اتمام پوزیشن کاری، ویزا هنوز معتبر هست؟ یعنی ویزاهای کاری رو اطلاع دارید به چه شکل صادر می کنند (سوئیس)
شهروز جان،
جواب سوالت من نمی دونم ولی میدونم ب کسی رفت داخل یک کشور و چند سال موندو قصدش باشه همیشه اونجا بمونه یعنی با تانک هم نمی تونن بیرونش کنند! !!بالاخره وقتی توی محیط قرار بگیری بالاخره یک قانونی پیدا میشه واسه موندن. یکی از بچه ها 7 سال المانه من نمی دونم چجور بیرونش نمی کنن یعنی یک ریزه کار ی های داره که نمیشه از دور فهمید . حالا شما دو سه سال برو سویس تا بعدش خدا بزرگه لووووووووول ستون تا ستون فرجه
جواب سوالت من نمی دونم ولی میدونم ب کسی رفت داخل یک کشور و چند سال موندو قصدش باشه همیشه اونجا بمونه یعنی با تانک هم نمی تونن بیرونش کنند! !!بالاخره وقتی توی محیط قرار بگیری بالاخره یک قانونی پیدا میشه واسه موندن. یکی از بچه ها 7 سال المانه من نمی دونم چجور بیرونش نمی کنن یعنی یک ریزه کار ی های داره که نمیشه از دور فهمید . حالا شما دو سه سال برو سویس تا بعدش خدا بزرگه لووووووووول ستون تا ستون فرجه
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..