11-07-2013, 11:09 AM
(11-07-2013, 10:24 AM)'shimishimi' نوشته: سلام کارشناسی ارشد رو از علم و صنعت با معدل 17/5 گرفتم رشته مهندسی شیمی پایان نامه ام هم مربوط به نانو بوده 2 تا مقاله کنفرانسی بین المللی و چندتا هم کنفرانسی داخلی و دو تا هم isi دارم شانسم برای گرفتن فاند چه قدر هس؟
مرسی
ضمن خوش امدگویی به شما،
باید خدمتت عرض کنم که بدون معدل کارشناسی و نمره زبان نمیشه دقیق نظر داد. اما با فرض داشتن معدل بالا و همچنین نمره زبان شانس شما خوب ارزیابی میشه، رشته مهندسی شیمی از جمله رشته های متعدد در دانشپاههای المان می باشد و در مرحله اول باید لیست موقعیت های خالی هر دپارتمان را بگردید تا بتونید برای فاند ارزیابی بشین.
ازاد اندیش باشی
باید خدمتت عرض کنم که بدون معدل کارشناسی و نمره زبان نمیشه دقیق نظر داد. اما با فرض داشتن معدل بالا و همچنین نمره زبان شانس شما خوب ارزیابی میشه، رشته مهندسی شیمی از جمله رشته های متعدد در دانشپاههای المان می باشد و در مرحله اول باید لیست موقعیت های خالی هر دپارتمان را بگردید تا بتونید برای فاند ارزیابی بشین.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public