11-07-2013, 06:33 PM
(11-07-2013, 01:09 AM)'blur' نوشته:بله باید کتاب های revised رو بخونین. البته من نمیدونم حداقل وقت یعنی چه قدر ولی یه کتاب لغت مثل 1100 رو بهتره بخونین...کتاب official guide اجباریه (برا ریاضی هم عالیه و مباحثی که در امتحان میان همین مباحث این کتابن)! و آزمون های کامل همین کتاب و دوتا پرکتیس بوک دیگه رو حتما حتما باید قبل امتحان و تو شرایط امتحان کار کنید. چون میگین حداقل وقت بهتره بیشتر رو ریاضی فوکوس کنید که زودبازده تره و یه کتابی رو کار کنید مثل نوا یا Math bible یا منهتن... برا رایتینگ هم علاوه بر نمونه های آفیشل گاید من پیشنهاد میکنم توضیحات آخر منهتن جلد 7 رو هم بخونید.
وقت بیشتر داشتین برین سراغ منابع وربال مثل مجموعه مگوش، منهتن جلد 7 برا ردینگ، پرینستون و...
سلام مجدد دوست گرامی منظورم اینه که من توی آگوست امتحان تافل دارم و تا اون زمان مجبورم روی تافل تمرکز کنم ازطرف دیگه کارای پایان نامه هم هست و تمام روز رو نمیتونم به درس خوندن اختصاص بدم متاسفانه چون کارم توی آزمایشگاه هست یک روز مثلا کامل بیکارم یک روز حتی یک دقیقه وقت هم برای خوندن ندارم در نهایت این که من از آگوست تا اکتبر برای خوندن وقت دارم حتما کتاب های revised رو میخونم ، کتاب های pdf زیادی دارم که واقعا گیج شدم کدوم بهتره اما تصمیم دارم کتاب هاشو تهیه کنم و کتاب پرینتی بخوونم با توجه به این که امتحان هم paper based هست .ازجمله کتاب های پرینتی در بازار کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟ من قبلا هم توی یکی از پست ها گفتم با ریاضی تقریبا بیگانه ام (دانشجوی ارشد کشاورزی)، باتوجه به این شرایط اگه باز هم توضیح بدید ممنون میشم و همچنین با سیستم نمره دهی GRE هم آشنایی ندارم آیا ممکنه در مورد این که هر بخشی چه نمره ای داره و ........توضیح بدید؟؟
باتشکر قبلی
باتشکر قبلی