11-07-2013, 09:49 PM
(11-07-2013, 06:33 PM)'sara-dz' نوشته:سلام مجدد دوست گرامی منظورم اینه که من توی آگوست امتحان تافل دارم و تا اون زمان مجبورم روی تافل تمرکز کنم ازطرف دیگه کارای پایان نامه هم هست و تمام روز رو نمیتونم به درس خوندن اختصاص بدم متاسفانه چون کارم توی آزمایشگاه هست یک روز مثلا کامل بیکارم یک روز حتی یک دقیقه وقت هم برای خوندن ندارم در نهایت این که من از آگوست تا اکتبر برای خوندن وقت دارم حتما کتاب های revised رو میخونم ، کتاب های pdf زیادی دارم که واقعا گیج شدم کدوم بهتره اما تصمیم دارم کتاب هاشو تهیه کنم و کتاب پرینتی بخوونم با توجه به این که امتحان هم paper based هست .ازجمله کتاب های پرینتی در بازار کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟ من قبلا هم توی یکی از پست ها گفتم با ریاضی تقریبا بیگانه ام (دانشجوی ارشد کشاورزی)، باتوجه به این شرایط اگه باز هم توضیح بدید ممنون میشم و همچنین با سیستم نمره دهی GRE هم آشنایی ندارم آیا ممکنه در مورد این که هر بخشی چه نمره ای داره و ........توضیح بدید؟؟
باتشکر قبلی
منابعو که خدمتتون عرض کردم چی هستن. من نمی دونم کدوم چاپ شده ولی pdfشون معمولا هست. نهایتا می تونید خودتون پرینت بگیرید. ریاضی و وربال هرکدوم 170 (مجموعه 340) و analythical writing هم نمره ش از 6 هست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا