من امروز DNS Server های سایت رو تغییر دادم. نمیدونم با این تغییر مشکل حل شده یا نه. متاسفانه من از اینجا نمیتونم امتحان کنم چون اصلا این مشکلی که شما میگید برای من وجود نداره.
ضمنا مشکل اصلا فیلترینگ نیست. مشکل DNS هست. شما اگر از DNS Server گوگل استفاده کنید ظاهرا مشکلی برای استفاده از سایت ندارید.
نحوه تغییر DNS Server در سایت گوگل و در آدرس زیر گفته شده:
http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html
قسمت مربوط به Windows رو من اینجا کپی میکنم:
راه حل تغییر DNS اگر هم جواب بده راه حل خوبی نیست، چون بقیه کاربرها احتمالا با چنین مشکلی مواجه خواهند بود. به همین خاطر من این موضوع رو پیگیری میکنم و از شما هم خواهش میکنم که این تاپیک رو دنبال کنید تا این مشکل برطرف بشه.
ضمنا مشکل اصلا فیلترینگ نیست. مشکل DNS هست. شما اگر از DNS Server گوگل استفاده کنید ظاهرا مشکلی برای استفاده از سایت ندارید.
نحوه تغییر DNS Server در سایت گوگل و در آدرس زیر گفته شده:
http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html
قسمت مربوط به Windows رو من اینجا کپی میکنم:
DNS settings are specified in the TCP/IP Properties window for the selected network connection.
Example: Changing DNS server settings on Microsoft Windows 7
Example: Changing DNS server settings on Microsoft Windows 7
- Go the Control Panel.
- Click Network and Internet, then Network and Sharing Center, and click Change adapter settings.
- Select the connection for which you want to configure Google Public DNS. For example:
- To change the settings for an Ethernet connection, right-click Local Area Connection, and click Properties.
- To change the settings for a wireless connection, right-click Wireless Network Connection, and click Properties.
راه حل تغییر DNS اگر هم جواب بده راه حل خوبی نیست، چون بقیه کاربرها احتمالا با چنین مشکلی مواجه خواهند بود. به همین خاطر من این موضوع رو پیگیری میکنم و از شما هم خواهش میکنم که این تاپیک رو دنبال کنید تا این مشکل برطرف بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.