12-07-2013, 04:13 PM
(12-07-2013, 09:15 AM)'Babak' نوشته: درود رضا جان
اول سپاسگزارم از لطفت و علاقهای که به این فروم و کمک به دوستان دارید.
و اما در مورد vBulletin، به نظر من هم از جهاتی نرمافزار بهتری هست نسبت به MyBB و راستش خودم هم چندین بار بهش فکر کردم که شاید بهتر باشه ازش استفاده کنیم، اما به طور خاص سه تا دلیل اصلی داشته که با همین MyBB ادامه دادیم:
۱. کد MyBB برای انجام تغییرات و شخصیسازی خوشدستتر از vBulletin هست و این مساله به ما اجازه داده که برخی امکانات خاص، مثل چک کردن خودکار پیام خصوصی بدون نیاز به refresh کردن صفحه یا بهروزسازی خودکار آخرین ارسالها در صفحه اصلی رو به سایت اضافه کنیم. من قبلا با vBulletin هم کار کردم و میدونم که از این جهت با MyBB فرق زیادی داره.
۲. MyBB تقریبا تمام امکانات اصلی و مورد نیاز vBulletin رو داره و تا بحال پیش نیومده که امکانات خاصی از vBulletin مورد نیاز باشه و در MyBB یا پلاگینهاش نباشه.
۳. vBulletin به همراه بسته موبایلش تقریبا ۴۰۰ دلاره. این مبلغ برای آکادمیاکافه که منبع درآمد خاصی نداره مبلغ نسبتا زیادیه و با توجه به دو مورد بالا پرداختش خیلی قابل توجیه نبوده.
آیا شما مورد خاصی در vBulletin دیدید که ترجیح میدید از اون نرمافزار استفاده کنید؟
بنده هم جسارت میکنم و وارد بحث میشوم.
به فرمایشات صحیح آقا بابک، این موارد را هم اضافه میکنم (البته نظر و اعتقاد شخصی خودمه)
از انجایی که اساسا mybb بعنوان یک نرم افزار اوپن سورس طراحی شده، از دید بک برنامه نویس راحت تر میشه گسترشش داد، مثلا:
1- برای mybb بسیار راحت تر و بهتر میتوان پوسته و قالب طراحی کرد یا پوسته فعلی را تغییر داد (در vbباید هزار تا دستکاری کرد)
2- در VB حذف ماژولها و کدهایی که نیازی به آنها نیست سخت تره و دردسر بیشتری داره
3- آپگرید کردن MyBB بسیار ساده تره
4- درک منطق برنامه mybb بسیار بهتر و راحت تر از VBهستش.
5- فروم توسعه mybb بسیار فعال تره و برنامه نویس ها راحت تر جواب سوال هاشون رو میگیرند.
خوشبختانه برخلاف شایعاتی که قبلا گفته میشد، mybb در فروم های بزرگ با پستهای زیاد و کاربران زیاد هم مشکلی نداشته است.
مزیت vb به mybb شاید این بوده که همیشه ادیتور متنی بهتری داشته اما خوشبختانه این ادیتور کنونی، خیلی چیزی کم نداره. البته vb معمولا زرق و برق بیشتری داشته و داره
عمدتا دوستان با تم و قالب VB راحتی بیشتری دارند.
با پوزش از رضای عزیز که من وارد این بحث شدم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
به فرمایشات صحیح آقا بابک، این موارد را هم اضافه میکنم (البته نظر و اعتقاد شخصی خودمه)
از انجایی که اساسا mybb بعنوان یک نرم افزار اوپن سورس طراحی شده، از دید بک برنامه نویس راحت تر میشه گسترشش داد، مثلا:
1- برای mybb بسیار راحت تر و بهتر میتوان پوسته و قالب طراحی کرد یا پوسته فعلی را تغییر داد (در vbباید هزار تا دستکاری کرد)
2- در VB حذف ماژولها و کدهایی که نیازی به آنها نیست سخت تره و دردسر بیشتری داره
3- آپگرید کردن MyBB بسیار ساده تره
4- درک منطق برنامه mybb بسیار بهتر و راحت تر از VBهستش.
5- فروم توسعه mybb بسیار فعال تره و برنامه نویس ها راحت تر جواب سوال هاشون رو میگیرند.
خوشبختانه برخلاف شایعاتی که قبلا گفته میشد، mybb در فروم های بزرگ با پستهای زیاد و کاربران زیاد هم مشکلی نداشته است.
مزیت vb به mybb شاید این بوده که همیشه ادیتور متنی بهتری داشته اما خوشبختانه این ادیتور کنونی، خیلی چیزی کم نداره. البته vb معمولا زرق و برق بیشتری داشته و داره
عمدتا دوستان با تم و قالب VB راحتی بیشتری دارند.
با پوزش از رضای عزیز که من وارد این بحث شدم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ