13-07-2013, 01:50 PM
(12-07-2013, 01:10 AM)'RHamidR' نوشته:خدا از دهنت بشنوه ولی من که عقلم به جایی قد نمیده.
ببینین درست میگم یا نه:
من برای گرفتن پذیرش باید مدارک رسمی داشته باشم.
برای اینکه مدارک رسمی را بهم بدن باید آنها را آزاد کرده باشم.
برای اینکه آنها را بدون پول آزاد کنم باید لغو تعهد کنم با استفاده از اداره کاریابی.
برای اینکه اداره کاریابی ثبت نام کنم باید پایان خدمت داشته باشم.
که با این وضعیت میوفته روی همون دوری که پست قبلی نوشتم.
اگه تبصره ای چیزی داره لطفا منو راهنمایی کنید.
اگه تاپیکی هم هست که کمکم کنه لطفا لینکش رو بهم بدین. ممنون
روند کار ساده تر از اینه، اول اینکه شما بدون خرید مدرک هم می تونین برای دانشگاه ها اپلای کنید، عموماً می تونین با همون مدارک غیر رسمی که میشه از دانشگاه گرفت، تا مرحله گرفتن پذیرش جلو برین. ولی وقتی رفتین اونجا و برای ثبت نام دانشگاه، باز عموماً، به مدرک رسمی نیاز دارین که لازمه آزاد شده باشه. با این حال این مرحله هم راه داره، البته این بخش رو من اطلاعاتم زیاد نیست و جزئیاتش رو نمی دونم، بهتره دوستانی که میدونن توضیح بدن، ولی علاوه بر سربازی، ظاهراً برای آزاد کردن مدرک هم می شه وثیقه گذاشت و بدون خریدن، فعلاً مدرک رو آزاد کرد.
شما هنوز یه سال از کارشناسیتون مونده، یعنی اگه خودتون بخواین، وقت دارین که تو این مدت کارهای پذیرش رو ردیف کنین و بلافاصله بعد از تموم شدن درستون برین برای ادامه در خارج از کشور. لازمه براش تلاش کنید ولی نه لازمه این کار رو بندازین بعد از سربازی، نه نقاهت، نه کاریابی نه ...
موفق باشین
شما هنوز یه سال از کارشناسیتون مونده، یعنی اگه خودتون بخواین، وقت دارین که تو این مدت کارهای پذیرش رو ردیف کنین و بلافاصله بعد از تموم شدن درستون برین برای ادامه در خارج از کشور. لازمه براش تلاش کنید ولی نه لازمه این کار رو بندازین بعد از سربازی، نه نقاهت، نه کاریابی نه ...
موفق باشین