13-07-2013, 04:34 PM
(12-07-2013, 11:37 PM)'angel.azul' نوشته: مرسی از جواب ، اما دو تا مطلب هست که بگم ، اینطور میتونید بهتر راهنمای بفرمایید
من Msc.BA میخونم ، میشه مستر ساینس در بی ای ، افیشیال مستر هست. و اینکه در سوئد نیستم ، در تهران ساکنم الان ، پس مشکل مدرک ندارم اما مشکل کانکشن با استادا رو دارم ، خیلی هم ناجوره این موضوع ، راجع به رشته حق با شماست ، خیلی سخت میگیرن ،
نمیدونم چجوری میشه شاید مجبور شم چیز دیگه ای انتخاب کنم ، به دانمارک هم فکر میکنم ، به نظر شما کجا بهتر هست؟؟
شرمنده خیلی مزاحم میشم
خواهش میکنم و چرا شرمنده میشید؟!!! ما همه اینجا خوشحال میشیم اگه بتونیم به هر هم وطنمون کمک کنیم ایشالا خودتون هم بعدا در آینده وقتی تشریف بردید برای ادامه تحصیل میاید همینجا و به بقیه کمک میکنید
در مورد دانمارک یا کشور های دیگه همونطور که عرض کردم اینجا مناسب نیست برای پرسیدن... اینجا مسایل مربوط به سوئد مطرح میشه..
در مورد ارتباط هم آره.. خب کارتون یکم سخت تر شد.. توی سوئد خیلی راحت نیست قبولی برای دکترا... برای اینکه کار حساب میشه و حقوق خوبی داره و رقابت خیلی زیادی وجود داره توش... مخصوصا اینکه ایرانی هم زیاد رفته اونجا و خب رقیب هاتون احتمالا ایرانی هایی هستن که ارشد رو همون دانشگاه ها بودن...
اما به هر حال امیدتون رو از دست ندید... اگه تونستید جی مت امتحان بدید که شانستون رو میبره بالا... مقاله های تحقیقی (منظورم اینه که مروری نباشه) هم تاثیر خوبی داره برای مارکتینگ و به هر حال ایمیل هم در اختیارتون هست و میتونید ارتباط بر قرار کنید...
درسته سخته ولی غیر ممکن نیست اصلا...
در مورد مدرکتون هم من دقیقا نمیدونم قبول میکنن یا نمیکنن، اما وقتی خودتون میگید حتما خوبه دیگه
موفق باشید و بدونید که هیچ چیز غیر ممکن نیست... فقط تلاش ها متفاوته!!
در مورد دانمارک یا کشور های دیگه همونطور که عرض کردم اینجا مناسب نیست برای پرسیدن... اینجا مسایل مربوط به سوئد مطرح میشه..
در مورد ارتباط هم آره.. خب کارتون یکم سخت تر شد.. توی سوئد خیلی راحت نیست قبولی برای دکترا... برای اینکه کار حساب میشه و حقوق خوبی داره و رقابت خیلی زیادی وجود داره توش... مخصوصا اینکه ایرانی هم زیاد رفته اونجا و خب رقیب هاتون احتمالا ایرانی هایی هستن که ارشد رو همون دانشگاه ها بودن...
اما به هر حال امیدتون رو از دست ندید... اگه تونستید جی مت امتحان بدید که شانستون رو میبره بالا... مقاله های تحقیقی (منظورم اینه که مروری نباشه) هم تاثیر خوبی داره برای مارکتینگ و به هر حال ایمیل هم در اختیارتون هست و میتونید ارتباط بر قرار کنید...
درسته سخته ولی غیر ممکن نیست اصلا...
در مورد مدرکتون هم من دقیقا نمیدونم قبول میکنن یا نمیکنن، اما وقتی خودتون میگید حتما خوبه دیگه
موفق باشید و بدونید که هیچ چیز غیر ممکن نیست... فقط تلاش ها متفاوته!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز