(12-07-2013, 11:26 PM)'amiramin' نوشته: سلام به مدیر فروم و همه ی دوستای عزیزمیخواهم از تجربم براتون حرف بزنم.واقعاً از کمک و راهنمایی و دلگرمی دوستان در این فروم سپاسگذارم. چند روز پیش که میخواستم برم دبی و قبل از مصاحبه ام، کلی دلنگرانی و تشویش و اضطراب برام پیش آمده بود، سئوالاتم را در این فروم اعلان کردم که با راهنمایی خوب دوستانم در اینجا، و با یاد خدا واقعاً دلگرم و آرام شدم.این یک پیام تشکر برای همه ی این دوستان است و یک پیام برای همه ی کسایی که میخوان برن برای مصاحبه.من دوتا فرم DS پر کردم، که توی اولیش، قسمت سئوال سربازیم رو با اینکه سربازی رفته بودم، حالا یا از روی عدم اطلاع کافیم یا ترس و یا هل شدنم، جوال "نه" دادم. و بعد چند روز مانده به مصاحبه، یه فرم دیگه پر کردم و در اون به سئوال سربازیم، جواب "آره" دادم. سربازیم رو با نیروانتظامی بودم."بچه ها در عین نا باوریم، رد شدم"فکرشو بکنید، برای یه دوره ی کوتاه مدت قرار بود اونجا باشم، فقط برای چند هفته.ازم در مورد مجرد بودنم با تاکید سئوال کرد. همین طور درباره ی اقوام در آمریکا. که خب متاسفانه و خوشبختانه، اشاره کردم که یک عمو و یک دایی دارم اونجا.بچه ها نظر بدین لطفاً، چی شده که من رد شدم؟من که داشجو هستم هنوز، حتی کارت دانشجویی بین المللی هم دارم. یک حساب مالی عالی هم که داشتم، همزمان نامه ی اشتغال به کار در یک شرکت خصوصی و مرتبط هم که داشتم.یعنی فقط به خاطر اینکه دوتا فرم پر کردم و به یه سئوال با حساسیت بالا دوجور جواب دادم؟ بخاطر فامیلهام توی آمریکا؟ آخه این انصافه به نظرتون؟آفیسر فقط ازم فرم I-20 را گرفت و یه نگاه انداخت، اصلاً هیچ مدرک اضافه ای ازم نخواست.سئوالاش به ترتیب اینطور بود: میشه فرم I-20 را ببینم؟ برای چی میخواین برین آمریکا این دوره را بگذرونید؟ مجرد هستین؟ چند سالتونه؟ اقوامی در آمریکا دارین؟و بعد حدوداً 30 ثانیه ای خیلی تند یه چیزایی تایپ کرد و بعد هم تو چشمام نگاه کرد و گفت: متسفانه شما الان صلاحیت ورود به آمریکا را ندارید و بعد یک برگه سفید و فرم I-20 و پاسپورت و فرم DS را بهم پس داد. منم خیلی محترمانه تشکر کردم و خداحافظی کردم.
درود
متاسفم که مصاحبه شما بصورت دلخواه پیش نرفت
کلا کار سختیه که دلیل اصلی ریجکت رو بشه پیش بینی کرد
ولی به نظرم اینکه شما برای یک مقطع تحصیلی نمیرفتید (فکر کنم نوشته بودید برای یک دوره کوتاهمدت میخواید برید)+ مجرد بودنتون + افوام در امریکا+ مصاحبه در دبی باعث شده آفیسر فکر کنه ممکنه بر نگردید (اگه تاریخ اتمام درستون هم نزدیکه میتونه یه عامل دیگه باشه)
البته من کامل متوجه نشدم که دوره کوتاه منظورتون چیه...فرصت مطالعاتی؟
ضمنا رشته شما هم اگه رشته حساس بوده یه عامل دیگست
بعید میدونم پر کردن DS مشکل ساز باشه، چون امکان داره آدم سهوا موردی رو اشتباه وارد کنه و بعدا دوباره فرم رو پر کنه
به شخصه فکر میکنم اگه بخواید دوباره اقدام کنید شاید سفارتهای دیگه (غیر دبی) شاید گزینه های بهتری باشند
متاسفم که مصاحبه شما بصورت دلخواه پیش نرفت
کلا کار سختیه که دلیل اصلی ریجکت رو بشه پیش بینی کرد
ولی به نظرم اینکه شما برای یک مقطع تحصیلی نمیرفتید (فکر کنم نوشته بودید برای یک دوره کوتاهمدت میخواید برید)+ مجرد بودنتون + افوام در امریکا+ مصاحبه در دبی باعث شده آفیسر فکر کنه ممکنه بر نگردید (اگه تاریخ اتمام درستون هم نزدیکه میتونه یه عامل دیگه باشه)
البته من کامل متوجه نشدم که دوره کوتاه منظورتون چیه...فرصت مطالعاتی؟
ضمنا رشته شما هم اگه رشته حساس بوده یه عامل دیگست
بعید میدونم پر کردن DS مشکل ساز باشه، چون امکان داره آدم سهوا موردی رو اشتباه وارد کنه و بعدا دوباره فرم رو پر کنه
به شخصه فکر میکنم اگه بخواید دوباره اقدام کنید شاید سفارتهای دیگه (غیر دبی) شاید گزینه های بهتری باشند
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge