سلام .من امروز متوجه شدم می تونم از معافیت پزشکی
ماده ۳۶ - بیماریهای استخوان و اسکلت
بند ۱۷: دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به ۲ رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای نیروهای مسلح و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده، معاف دائم.
بابت دست راستم استفاده کنم . دکتر معالجم ( دکتر معتمد نظام وظیفه ) بعد از بررسی عکس برداری ، MRI تشخیص داد که من معافیت دائم می تونم بگیرم .
من مدت ۱۱ ماه خدمت دارم . مابقی رو از راه بسیج و رزمندگی پدرم معاف میشم . اموزشی نرفتم ( هنوز هیچ اقدامی نکردم )
حالا من تو دو راهی موندم ایا استفاده کنم یا نه ؟؟؟علت شک من هم این هستش
من سهمیه استخدام در شرکت نفت رو دارم .
ایا به نظر شما من با گرفتن کارت معافیت پزشکی باید قید این شغل رو بزنم ؟
در شرایط استخدام شرکت نفت هم فقط این بند وجود داره
دارندگان کارت پایان خدمت و کارت معافیت کامپیوتری (معنی این رو واقعا نمیدونم یعنی چی )
حالا ایا به نظر شما من از این معافیت استفاده کنم یا نه . واقعا به راهنمای نیاز دارم
ماده ۳۶ - بیماریهای استخوان و اسکلت
بند ۱۷: دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به ۲ رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای نیروهای مسلح و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده، معاف دائم.
بابت دست راستم استفاده کنم . دکتر معالجم ( دکتر معتمد نظام وظیفه ) بعد از بررسی عکس برداری ، MRI تشخیص داد که من معافیت دائم می تونم بگیرم .
من مدت ۱۱ ماه خدمت دارم . مابقی رو از راه بسیج و رزمندگی پدرم معاف میشم . اموزشی نرفتم ( هنوز هیچ اقدامی نکردم )
حالا من تو دو راهی موندم ایا استفاده کنم یا نه ؟؟؟علت شک من هم این هستش
من سهمیه استخدام در شرکت نفت رو دارم .
ایا به نظر شما من با گرفتن کارت معافیت پزشکی باید قید این شغل رو بزنم ؟
در شرایط استخدام شرکت نفت هم فقط این بند وجود داره
دارندگان کارت پایان خدمت و کارت معافیت کامپیوتری (معنی این رو واقعا نمیدونم یعنی چی )
حالا ایا به نظر شما من از این معافیت استفاده کنم یا نه . واقعا به راهنمای نیاز دارم