16-07-2013, 09:04 AM
(16-07-2013, 03:22 AM)'el mira' نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون
یک سوال دیگه هم داشتم، با توجه به اینکه میگید نوع پروژه هم تعیین کننده است، بهتره که از طریق مکاتبه با اساتید برای پذیرش اقدام کرد (با توجه به زمینه ی کاری اساتیدی که جای خالی برای گرفتن دانشجو دارن که پایان نامه رو در همون راستا برداریم) یا نه از طریق همون سایت دانشگاه شانس قبولی بیشتره؟
باز هم ممنون از کمکی که میکنید
خواهش می کنم. مسلماً هر چه پروژه شما مرتبط تر با مسائل روز دنیا باشه و بیشتر روش کار بشه، شانس گرفتن فاند و پذیرش براتون بیشتر می شه و استادا بیشتر رغبت می کنن با شما کار کنند. مکاتبه با استادا خیلی در گفتن پذیرش و بخصوص گرفتن فاند تاثیر داره. در انتخاب پروژه تون به این مساله حتماً توجه کنید.
از طرفی من گفتم نوع پروژه هم تعیین کننده است، چون یه وقتایی یه پروژه هایی بد تعریف می شند یا به مشکلات اساسی بر می خورند یا اینکه وقت خیلی خیلی زیادی از دانشجو می گیرند که باعث می شند دانشجو به خیلی کارهای دیگه نرسه.
از طرفی من گفتم نوع پروژه هم تعیین کننده است، چون یه وقتایی یه پروژه هایی بد تعریف می شند یا به مشکلات اساسی بر می خورند یا اینکه وقت خیلی خیلی زیادی از دانشجو می گیرند که باعث می شند دانشجو به خیلی کارهای دیگه نرسه.