16-07-2013, 11:21 AM
(16-07-2013, 02:09 AM)'rulany' نوشته:سال 89 یعنی با قانون قدیم داماد یکی از دوستام گرفته بود.یعنی انقدر سوابق جبهه زیاد بود که هم یک پسر معاف شد و هم یه داماد(دیگه پسر نداشت).
حالا نمیدونم با قانون جدید امکانش هست یا نه
ممنون
من میخوام با دخترعموم ازدواج کنم . عموم از اول جنگ اسیر شد و بعد از جنگ آزاد شد! یعنی 8-9سال اسیر بوده!
از قضا پسرم نداره که بخواد معاف بشه.البته پدرم 20 سال پیش از طریق عموم معاف شده
داماد هم یکی بزرگتر از من داره که فکرکنم حدود 10سال غیبت داره و مشمول معافیت و کسری نمیشه
حالا اگه کسی هست که از قانون جدید خبر داشته باشه که من مجبور نشم توی این هوای گرم و ماه رمضون کلی راه برم تا مرکز نظام وظیفه اصفهان ممنون میشم بگه میشه یا نه
راستی درصورتی که مجبور باشم برم:
من میخوام 1/6 اعزام بشم تا کی وقت دارم دفترچه پست کنم؟
این که سپاه بیوفتم یا ... شانسیه؟ اگه آشنا داشته باشم میشه کاری کرد که حتما توی سپاه بیوفتم؟
من میخوام با دخترعموم ازدواج کنم . عموم از اول جنگ اسیر شد و بعد از جنگ آزاد شد! یعنی 8-9سال اسیر بوده!
از قضا پسرم نداره که بخواد معاف بشه.البته پدرم 20 سال پیش از طریق عموم معاف شده
داماد هم یکی بزرگتر از من داره که فکرکنم حدود 10سال غیبت داره و مشمول معافیت و کسری نمیشه
حالا اگه کسی هست که از قانون جدید خبر داشته باشه که من مجبور نشم توی این هوای گرم و ماه رمضون کلی راه برم تا مرکز نظام وظیفه اصفهان ممنون میشم بگه میشه یا نه
راستی درصورتی که مجبور باشم برم:
من میخوام 1/6 اعزام بشم تا کی وقت دارم دفترچه پست کنم؟
این که سپاه بیوفتم یا ... شانسیه؟ اگه آشنا داشته باشم میشه کاری کرد که حتما توی سپاه بیوفتم؟