18-07-2013, 04:36 PM
(18-07-2013, 02:17 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام دوستان.اگر ممکنه در مورد متن این توصیه نامه نظرخودتونو بگین.فقط من کمی عجله دارم ممنون میشوم زودتر از نظراتتون آگاه بشمTo whom it may concern
I am pleased to write a letter of recommendation for xxxxxxxxxxxx
I have known xxxxx for the past 4 years as she has taken different courses of xxxxxxxx that I teach and she was top student of the class for all courses. As her professor, I have had an opportunity to observe her participation and interaction in class and to evaluate xxxxx's knowledge of the subject matter.
She is an outstanding student in all respects.xxxxx has proven that through hard work, follow through, and team work, she can accomplish tasks in a courteous and timely manner. Also she is interested in xxxxxxx of the patients with different clinical profiles and participating in basic as well as clinical researches.
I highly recommend xxxxxx for graduate courses.
به نظر من يك توصيه نامه ي معمولي هستش و جنرال. يعني شبيه اين زياد در اينترنت يافت ميشه. توصيه نامه ايي از نظر من خوبه كه استاد از شما چيزهايي رو بيان كنه يا تجربيات يا خاطراتي كه در جاي ديگه موجود نباشه و در ضمن نشون بده شما در شرايط خاص داراي چه قابليت هايي هستيد.
مثلا براي توضيح حرفم به متن زير توجه كنيد:
ايشون خيلي فعاله و پر انرژي . (حالا چرا؟ ) يادم مياد سال گذشته در دانشگاه كنفرانسي داشتيم كه اون شبانه روز در دانشگاه براي هماهنگي دوندگي ميكرد و با اينكه چند شب كم خوابي كشيده بود كار گروهي خوبي ارائه داد همه چيز به خوبي برگزا ر شد و من از اينكه مسئوليت اين قضيه رو بهش دادم جدا به خودم باليدم.
ممكنه شما اين موضوع رو تو هر توصيه نامه ي جنرالي پيدا نكنيد. اين فقط يك نمونه مثال بود. به ياد بياريد با استادتون چه خاطرات مشتركي داشتيد كه نشانگر يكي از صفات خوب شما بوده و ايشون هم به ياد مياره. اون رو عنوان كنيد. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
مثلا براي توضيح حرفم به متن زير توجه كنيد:
ايشون خيلي فعاله و پر انرژي . (حالا چرا؟ ) يادم مياد سال گذشته در دانشگاه كنفرانسي داشتيم كه اون شبانه روز در دانشگاه براي هماهنگي دوندگي ميكرد و با اينكه چند شب كم خوابي كشيده بود كار گروهي خوبي ارائه داد همه چيز به خوبي برگزا ر شد و من از اينكه مسئوليت اين قضيه رو بهش دادم جدا به خودم باليدم.
ممكنه شما اين موضوع رو تو هر توصيه نامه ي جنرالي پيدا نكنيد. اين فقط يك نمونه مثال بود. به ياد بياريد با استادتون چه خاطرات مشتركي داشتيد كه نشانگر يكي از صفات خوب شما بوده و ايشون هم به ياد مياره. اون رو عنوان كنيد. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull