18-07-2013, 10:30 PM
(18-07-2013, 08:04 PM)'Honeyeh' نوشته: سلام[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
من 504 رو قبلاً خوب خوندم. 1100 رو اصلاً نخوندم.راستش خوندن 3500 خیلی برام وقت گیرٍِِ....اصلاً نمی رسم لغتهای قبلی رو مرور کنم، یا اگه مرور کنم وقت نمیشه چیز جدیدی بخونم![img]images/smilies/sad.gif[/img]
همش فکر می کنم دیگه 3500 رو بذارم کنار و بخش وٍربال کاپلان رو بخونم و به لغتهای انتهای کتاب بسنده کنم، فوقش 1100 رو هم همراهش بخونم!! نمی دونم چیکار کنم؟
خیلی نگرانم، آبان امتحان دارم. میشه یه راه حل بهم بگید لطفاً؟! ممنون میشم
همونطور كه فريد گفتن 1100 خيلي مهمه. اگر بتونيد اون رو خوب بخونيد و بعد وقت روي تست زدن و ريدينگ بزاريد بهتره. از 3500 و حفظ لغت به تنهايي با كسي كه چيزي نخونده اما در ريدينگ و حدس زدن معاني قويه فرق زيادي نداريد. 3500 مال كسيه كه ديگه همه رو خونده ميخواد ديگه با اطمينان يك سالي رو وقت صرف وربال كنه. به نظرم تا 1100 رو نخونديد سراغ كاپلان هم نريد چون لغتهاش يك مرحله بالاتره. نرم افزار انكي رو هم كه گفت فريد خيلي خوبه و هر رزو مجبورتون ميكنه مرور كنيد. من نظر اينه از روزنامه هاي آنلاين روزي يك مقاله ي كوتاه بخونيد تا درك مطلبتون قوي شه. ريدينگ هاي GREبا ريدينگ هاي تافل خيلي فرق داره. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull