22-07-2013, 02:44 AM
(19-07-2013, 06:50 PM)'artash' نوشته: با سلام
نمره دروس اختیاری که در ارشد پاس میکنیم و در معدل تاثیری نداره هم در فایل اکسل دانمارکی محاسبه میشه ؟
در ضمن معدل ارشد برای فاند و تبدیل به اکسل ملاک هست یا لیسانس رو هم باید تبدیل کنیم ؟
و در اخر معدل ارشد من با فایل اکسل دانمارکی 8.2 میشه . ایا برای اخذ فاند این معدل خوبه ؟
با تشکر
سلام
اگه توی معدل مدرک فارسیتون لحاظ شد لحاظ کنید، اگه نه که نمیخاد... اونا رو میتونید توی رزومه تون یا کاور لترتون ذکر کنید به عنوان دوره های اضافی گذرونده... یا از دانشگاهتون یه برگه بگیرید که اونا رو گذروندید و به بقیه مدارکتون اضافه کنید...
طبیعتا هر دو معدل ملاک هست و هر دو باید توی رزومه تون ذکر بشه... طبق تجربه مال ارشد مهم تره اما کلا هر دو به نظر من اثر خیلی زیادی ندارن و نمره تون توی یه سری درس های خاص مهم تره... یا اینکه نمره ی تز ارشدتون خیلی مهمه...
معدلتون به نظر خوب میاد و برای خارجی ها تا اونجا که من دیدم متوسط به بالا مناسب حساب میشه... یعنی اگه معدل شما 15 باشه خیلی با 18 فرقی نداره براشون...
مطئنا شانس دارید...
موفق باشید
اگه توی معدل مدرک فارسیتون لحاظ شد لحاظ کنید، اگه نه که نمیخاد... اونا رو میتونید توی رزومه تون یا کاور لترتون ذکر کنید به عنوان دوره های اضافی گذرونده... یا از دانشگاهتون یه برگه بگیرید که اونا رو گذروندید و به بقیه مدارکتون اضافه کنید...
طبیعتا هر دو معدل ملاک هست و هر دو باید توی رزومه تون ذکر بشه... طبق تجربه مال ارشد مهم تره اما کلا هر دو به نظر من اثر خیلی زیادی ندارن و نمره تون توی یه سری درس های خاص مهم تره... یا اینکه نمره ی تز ارشدتون خیلی مهمه...
معدلتون به نظر خوب میاد و برای خارجی ها تا اونجا که من دیدم متوسط به بالا مناسب حساب میشه... یعنی اگه معدل شما 15 باشه خیلی با 18 فرقی نداره براشون...
مطئنا شانس دارید...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز