22-07-2013, 07:26 PM
(22-07-2013, 01:23 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان به راهنمایی فوری نیاز دارم، البته بدون تضعیف روحیه[img]images/smilies/smile.gif[/img] من دو تا تست کامل reading زدم و اصلا از نتیجه راضی نبودم نمره ام 20 شده به نمره این بخش شدیدا نیاز دارم و کمتر از 3 هفته به امتحانم مونده چه کاری برای تقویت reading میتونم انجام بدم؟؟؟
راستش براي 3 هفته نميتونم بگم لغت تمرين كن چون زمانت كافي نيست اما تنها چيزي كه ميتونم بهت بگم اينه كه فقط ريدينگ كار كن. به نظر من تو اين سه هفته تا ميتوني ريدينگ بزن. كم كم نمره بالا مياد. هر چي منبع داري ريدينگهاشو بزن فقط در زدن تستها كمي هم دقت داشته باش. شايد بهتره زمان رو حذف كني همون دو سري رو دوباره بزني ببيني اوضاع چطوره. خيلي ها تحت فشار زماني بد ميشه نمره اشون. نمره ي شما خيلي كم نداره كمي دقت كني راحت تا 4-5 نمره ميايي بالا. بعد از هر ريدينگ هم جوابها و تجزيه تحليل ها رو خوب و كامل بخون تا ببيني كه ايراد كار كجا بوده. به نظر من تو 3 هفته با كمي پشتكار رسوندي به 24-25 شايدم بسته به شخصيتتون بالاتر.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull