(22-07-2013, 02:45 PM)'giga' نوشته: سلام . من رشتم برق با گرايش كنترل . ليسانس دانشگاه تهران با معدل 21/13 و فوق ليسانس دانشگاه علم وصنعت با معدل 82/16 دارم
يك مقاله ژورنال دارم . مي خواستم بدونم براي گرفتن فول فاند براي آمريكا يا كانادا چقدر شانس دارم. نمره زبانم چقدر بايد باشه
همونطور كه دوستم گفتن معدلتون كمه اما شانسي كه ممكنه داشته باشيد اينه كه دانشگاه شما در ليسانس تا حدودي شناخته شده است. لذا اگر بتونيد با تماس با اساتيد نشون بديد فردي علاقمند هستيد و كلا بتونيدبا ايمل زدن مستمر و پيوسته استادبراي خودتون پيدا كنيد و در كنارش طبق توصيه ي دوستمون زبان خوبي ارائه كنيد ممكنه حتي در دانشگاه هاي خوب هم شانس داشته باشيد. در حال حاضر همه چي در دستان خودتونه. اگر با درايت سراغ اساتيدي بريد كه با شما دقيقا همكار هستند و بتونيد متقاعدشون كنيد شما ميتونيد براشون مفيد باشيد و با نمره ي خوب زبان نشون بديد كه شما اگر بخواهيد ميتونيد موفق باشيد ممكنه وضعيتتون تغيير كنه. علتشم اينه كه شما روي اسم دانشگاه تا حدي ميتوني مانوور بدي.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull